14. narozeniny klubu Roxy

14. narozeniny klubu Roxy

29. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klub Roxy oslaví ve dnech 8.- 10.června své už čtrnácté narozeniny a pro tuto slavnostní příležitost připravil pro své fanoušky hned několik milých překvapení. V článku se dozvíte více.
První část oslav proběhne už ve čtvrtek koncertem norského objevu FLUNK, tedy trojice protkané velmi jemnou pop-elektronikou a smyslným vokálem Anjy Vister. Veškeré informace o Flunk se dozvíte na jejich domovské stránce www.flunkmusic.com a tenhle koncert by mohl být horkým předfestivalovým tipem. Po Royksopp nebo Ralph Mayerz and Jack Herren Band jsou tady další Norové, kteří stojí za pozornost.

Páteční noc 9.června bude patřit rovným beatům a osvědčeným a v Roxy dobře zapsaným domácím line upem ve znění: Michael Burian, Chris Sadler, Rai, Bo.Dan, Tvyks a Cubik, Lucas a Airto. Připraven bude i speciální chill out, VJ-art a dekorace..

roxy

Naopak sobotní noc 10.června představí lámané beaty v podobě drum and bassu a hvězdou tohoto večera bude britské eso JOHN B www.john-b.com, fanouškům dobře známý excentrický mág, který dokáže pracovat s davem jako málokdo. Nitropank či Koogi budou domácím supportem této britské star. Druhá stage ukáže to nejlepší naší breakbeatové scény pod taktovkou DJ Kaplicka a jeho hostů.

Prostor NOD si pro svého staršího narozeninového bratra připravil hned několik dárků v podobě pátečního koncertu avantgardního Pavla Fajta nebo dj-ského setu Senegalce Buramy, známého coby dřívějšího frontmana domácích Hypnotix.

V sobotu NOD přivítá herce a muzikanta Jana Budaře společně s jeho Eliščin bandem. Tuhle muzikantskou sešlost zakončí eklektickým setem DJ Blue.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika