Infocentrum v Akropoli

Infocentrum v Akropoli

30. 05. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nově otevřené kulturní Infocentrum Paláce Akropolis nabízí návštěvníkům např. nekuřáckou internetovou kavárnu s wifi připojením zdarma.
Získate zde také informace o programu Paláce Akropolis, možnost zakoupit si vstupenky distribuované v síti TicketPro a prodej CD interpretů vystupujících v Paláci Akropolis. Infocentrum navíc podpoří menší organizátory akcí předprodejem vstupenek a umístěním jejich informačních materiálů.

Infocentrum Paláce Akropolis najdete ve vstupní hale Paláce Akropolis vpravo u návštěvnické šatny. Otevřeno má ve všední dny od 10:00 do 23:00 a o víkendech od 16:00 do 23:00 (prázdninový provoz bude 18:00 – 23:00h). Při nákupu lístků si zde můžete posedět, občerstvit se, najít si informace nebo si zasurfovat na internetu a přečíst si emaily u terminálů internetové kavárny. Navíc v celém prostoru Infocentra, kavárny a restaurace Paláce Akropolis je zaveden bezdrátový wifi internet zdarma. V budoucnosti bude v Infocentru možné dobít i kredit do mobilních telefonů.

infocentrum

Partnerem předprodeje vstupenek je společnost TicketPro, která nabízí předprodej na stovky kulturních, společenských a sportovních akcí. Předprodej vstupenek Paláce Akropolis a večerní prodej vstupenek zůstává nezměněn v prostorách kavárny.

Pořadatelům menších kulturních akcí nabízí Infocentrum pomoc při předprodeji vstupenek formou komisního prodeje a umístěním informačních materiálů.

Infocentrum Paláce Akropolis se bude snažit nabídnout hudební nosiče interpretů vystupujících v Paláci Akropolis, které není možné v České republice koupit, tak aby zájemci o jejich hudbu měli možnost získat jejich nahrávku před uskutečněním vystoupení.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika