Rychlá soutěž k Monkey Business na Dolské

Rychlá soutěž k Monkey Business na Dolské

30. 01. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tuto sobotu Monkey Business otřepou základy Špindlu. Klub Dolská připravil jedinečný koncert této milované kapely. Lístky jsou stále v prodeji v síti Tickepro za 350 Kč nebo zkuste štěstí v naší rychlé soutěži o 4 vstupy.
O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: Kdy zahraje kapela Monkey Business v klubu Dolská?

Váš tip:
v sobotu 1. 2. 2014
v neděli 2. 2. 2014
v pondělí 3. 2. 2014


Jméno:


Příjmení:


Email:

 

 


Nápověda: www.dolska.cz

Kapela Monkey Business vydala na jaře 2013 po čtyřech letech nové album a vy ho budete mít příležitost slyšet naživo 17. ledna v klubu Dolská! Happiness of Postmodern Age obsahuje celkem dvanáct písní a jeden remix od holandských Kraak and Smaak. Vedle legendární americké písničkářky Joan Baez, jejž nazpívala party celkem do tří skladeb, přizvala kapela ke spolupráci ještě další hosty. Rappeři Vladimir 518, Orion a Kato s Monkey Business natočili píseň Rockin´ At The Lobby Bar, která je zvláštní tím, že jde teprve o druhou skladbu v třináctileté historii kapely, v níž se objevila čeština. Překvapením může být přítomnost Ivana Mládka, jehož banjo zní v písni Your Girl Looked like Bill Ward on the Cover of Sabotage. V písni Midlife Punks Dilemma hostuje člen britské skupiny Freak Power Ashley Slater. K této písni již kapela vypustila videoklip, kde v režii Zdeňka Suchého ukradnou legendy českého punku Petr Hošek, Martin „Rusák“ Kadnár a Honza Peterka korunovační klenoty.  Další hosté: Daniel Bárta, Tereza Černochová a Vojta Dyk si zazpívali spolu s Monkey Business a Joan Baez v coververzi její kultovní skladby Diamonds and Rust.
 

Až na jednu výjimku jsou opět všechny písně v angličtině. Textař Vráťa Šlapák však tentokrát připravil nečekanou zvláštnost – do bookletu CD vloženou přílohu s překlady textů ve stylu slavných českých básníků.

Předprodej vstupenek: https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/628290/monkey-business

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/434719229961148/

Dodal: Václav Bělík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MONKEY BUSINESS

Sobota 1. 2. 2014
Vstup: 350 Kč
Vystupují:
Monkey Business
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika