Iced Earth představí nové album ve Zlíně

Iced Earth představí nové album ve Zlíně

03. 02. 2014  |  Autor: Lu2nek  |  Komentáře (0)
Je tomu sotva pár dnů, co Američané Iced Earth vrhli na pulty nové album s názvem "Plagues of Babylon", které je zatím hudební kritikou hodnoceno velmi pozitivně. Zda se kritikové nemýlí, se budete moct přesvědčit 8.února ve zlínském Masters of Rock Café, kde bude mít kapela jedinou koncertní zastávku v Česku při svém celosvětovém turné.
Skupina se zformovala v roce 1985 na slunné Floridě a do dnešního dne stihla vydat již jedenáct alb. Její složení se poměrně často měnilo a pod hlavičkou Iced Earth již vystupovaly více než tři desítky umělců. Jediným původním členem je kytarista a autor většiny textů Jon Schaffer. I před nahráváním aktuálního alba "Plagues of Babylon" se ve skupině několik členů vyměnilo. Tak jako na předešlé desce "Dystopia" i v tomto případě se o zpěv postaral zkušený Kanaďan Stu Block, nováčky jsou naopak bubeník Jon Dette a baskytarista Luke Appleton.
 

I přes tuto dlouhotrvající rošádu členů kapely nemůže být sporu o tom, že je kapela ve formě. Důkazem je již fakt, že Iced Earth v uplynulém roce odehráli víc koncertů, než za posledních deset let dohromady!

Více informací na: http://www.mastersofrock.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: ICED EARTH

Sobota 8. 2. 2014
Vstup: 590 Kč
Vystupují:
Iced Earth (USA), Warbringer, Elm Street
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika