Burn Residency - soutěž pro djs

Burn Residency - soutěž pro djs

04. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Napadlo vás někdy, jaké by to bylo žít jako slavná djská hvězda? Vystupovat před tisícovkami fanoušků, cestovat po kolébkách elektronické taneční hudby celého světa a brát hudební svět útokem? S burn Residency se mohou v roce 2014 stát vaše sny realitou.
Největší celosvětová soutěž pro dje začíná vlastním mixem a vede všechny k tomu stát se novou djskou superstar.

burn Residency

Přístí djská superstar, která vzejde z této soutěže, získá djskou smlouvu v hodnotě 100 000 EUR, aby mohla odstartovat svoji cestu do velkého hudebního světa a podmanit si taneční parkety po celém světě.

Bude vybráno pět vítězů, aby strávili léto na Ibize a roztáčeli playery v nejprestižnějších klubech na ostrově, např. Sankeys, Café Mambo nebo Privilege. Pro získání této odměny, budou muset mladí talenti absolvovat dvoutýdenní bootcamp pod vedením dvou z nejlepších světových djs. Dřívějšími mentory byli mezi jinými David Guetta, Fatboy Slim, AVICII, Steve Lawler a 2 Many djs.
 

Chcete-li udělat první krok k tomu stát se příští djskou superstar a ukázat svoje schopnosti porotě, nahrajte 15-20ti minutový mix a nahrajte ho skrz www.facebook.com/burnEnergy nebo https://apps.facebook.com/burnresidency/

V letošním roce hraje důležitou roli při výběru publikum, které bude hlasovat! Dostane-li se váš mix do top 20 při hlasování ve vaší zemi, porota ho posoudí a rozhodne, jestli postoupíte do top 5. Další krokem je djské vystoupení 2. 5. 2014 na party v SaSaZu s headlinerem Danielem Sanchezem, kdy z vás porota vybere vítěze, který odletí na Ibizu, aby reprezentoval svou zemi v celosvětovém finále.

burn Residency začíná právě zde a právě teď! Na co čekáte? Přihlašte se a hlasujte!

Pro další informace o burn Residency navštivte www.facebook.com/burnEnergy

Dodal: Martin Kučera, Lavo Productions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BURN RESIDENCY

Pátek 2. 5. 2014
Vstup: od 150 Kč v předprodeji
Vystupují:
Daniel Sanchez (SP/NL), Subgate, Pompeiy, Sabiani, Denes Toth, Tokatko, Zuzka
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika