United Music chystá Mazziv Festival

United Music chystá Mazziv Festival

05. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatelé Transmission a Sensation White chystají další velkou akci v O2 Aréně. Tentokrát bude zaměřena na populární žánry progressive a electro house a s podtitulem The Birth of a Phenomenon proběhne 31. 5. 2014. Magnetic Festivalu tak vznikne slušná konkurence.


Předprodeje startují ve středu 5. 2. 2014 a cena vstupenek začíná na 890 Kč, za VIP dáte 2490 korun.

Oficiální tisková zpráva:

ČEKÁ VÁS NOVÝ TANEČNÍ FESTIVAL: EXCELENT MAZZIV FESTIVAL – The Birth of Phenomenon

United Music Events – agentura, která vám přinesla Sensation a vytvořila další fenomén, který boří hranice České republiky Transmission, je tu nyní se zcela novým konceptem, kterým bude chtít opět posunout hranice české taneční scény. Čekejte neočekávané „This is gonna be Mazziv“!

Mazziv festival

V sobotu 31. 5. bude pražská O2 Arena hostit první díl Mazziv festivalu „The Birth of Phenomenon“ !

“Mazziv” je nový koncept, který vám přináší vzrušující zážitek z taneční hudby. Bude to velkolepá taneční akce, na které se představí ty nejpopulárnější hudební styly, jako jsou HOUSE a ELECTRO HOUSE. Tato skvělá show v kombinaci s nejmodernějším vysoce kvalitním vybavením, speciálními efekty a scénografií – vám poskytne nezapomenutelný a dechberoucí zážitek.

A na co se tedy můžete těšit?

NEJLEPŠÍ SVĚTOVÍ DJ´s
Na Mazziv Festivalu uvidíte a uslyšíte největší hvězdy současné taneční hudby, ale i vycházející talenty světové hudební scény. Vždy budeme kombinovat ta největší jména s těmi novými. O tom se můžete přesvědčit hned při první edici.

PROGRESSIVE & ELECTRO HOUSE
Ano, Mazziv Festival bude o současných nejpopulárnějších hudebních stylech. Stylech, které vládnou taneční hudbě napříč světem - progressive a electro house.

MÍSTO
S Mazziv Festivalem se budete pravidelně setkávat na jednom z nejluxusnějších možných míst. V dobře známé pražské O2 Aréně, jedné z nejmodernějších víceúčelových hal v Evropě.

SHOW
Show bude velkolepá. Desítky laserů, Co2 děla, pyro efekty, LED stěny, masivní sound systém a obří světelný park. Samotná stage se bude nacházet přímo uprostřed O2 areny.

VIZUÁLNÍ STRÁNKA
Můžete se těšit na speciální efekty vytvořené jen pro tuto noc. Intro show a příběh “The Birth of Phenomen“, který vás provede touto nocí.

VYSTOUPENÍ
Taneční a akrobatická vystoupení budou doprovázet show v průběhu celé noci.

ATMOSFÉRA
Atmosféra bude právě taková, jakou ji uděláte VY! To VY děláte naše party tím čím jsou! Sami tak můžete ovlivnit to, jaký zážitek si z párty odnesete. My uděláme maximum pro to, abyste si prožili jedinečnou a nezapomenutelnou noc.

ZÁŽITEK
Čeká vás kouzelný, vzrušující a dechberoucí zážitek, který návštěvníky naplní pozitivní energií a posílí v nich pocit sounáležitosti.

Probudíte se do nového světa.
Mazziv Festival se spojil s dobře známou značkou Gambrinus Excelent, která se stala titulním a presenting partnerem festivalu. Proto bude první vydání bude prezentováno jako "Excelent MAZZIV Festival"

VSTUPENKY:
Základní a VIP vstupenky jsou v prodeji od středy 5. 2. 2014, dostupné v síti Sazka Ticket a na www.unitedmusic.cz .

Začínáme s první limitovanou edicí zvýhodněných vstupenek (tzv. early bird) za 890 Kč. Po vyprodání této kategorie vstupenek se bude cena postupně zvyšovat.

Cena VIP vstupenek je 2490 Kč.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/293033910821981
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXCELENT MAZZIV FESTIVAL (ZRUŠENO)

Pátek 12. 9. 2014
Vstup: od 890 Kč v předprodeji
Vystupují:
na programu se pracuje
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika