Hard Dance kalendář 02/2014

Hard Dance kalendář 02/2014

06. 02. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (1)
Ani v druhém měsíci tohoto roku toho moc plánovaného bohužel není, ale na druhou stranu buďme rádi za to málo co je! Já určitě vyrazím na Evil Night a rozhodně bych doporučil i Hardcore Connection. Za hranice můžete s námi zajet na Reverze: The Guardians of Time. Už teď se můžete těšit na březen, ten bude, co se akcí týče rozhodně přívětivější!
08. 02. – Hardcore Connection with Hungry Beats
Druhou sobotu v měsíci proběhne ve Slaném u Prahy hardcorovej mejdan s názvem Hardcore Connection pod taktovkou pražského labelu Prague Nightmare Records! Akce proběhne v klubu Bat Music Space a jako headlineři se představí producentské duo: Hungry Beats! Dále se můžete těšit na producenta Dirty-Z a nebo Izstvyho. Nebudou samozřejmě chybět i další djs a producenti ze stáje Prague Nightmare (Ychy, Mephisto, Hellmute vs K.r.o.g.a.n.) a support od místních djs (Vikies a Hc Haril)! Celou noc Vás čeká pořádná hardcorová nakládačka! Na místě bude i jako bonus Czcoreshop.com, takže pokud budete mít zájem, můžete si zakoupit nějaké to hardcore oblečení.

14. 02. – Evil Night – B-day party
Klub Rébus v Praze v nuslích bude druhý pátek v měsíci hostit narozeninovou párty Gábina. Gábin je raver tělem i duší a na oslavu svých 30. narozenin si pozval poměrně dost známých hardtechno a hardcore Dj´s – kamarádů. K jeho kulatinám mu přijedou popřát domácí top hardtechno Dj´s - Peterson, Golpe a Withecker. Nebude chybět ani zastoupení hardcoru od Hogar, Koffos, Outcasts From Hell aka Chaotik vs Marcus De Hard, Toscha a Geeze. O hard-trance rozjezd se postará Dj S.u.r.i.m.i.

22. 02. – Reverze: The Guardians of Time.
V sobotu 22. února 2014, se Sportspalace a Lotto Arena v Antverpách pod taktovkou organizátorů Bass Events přemění v prostory pro největší indoorový Hard Dance event v Belgii. Tento rok se tedy můžete těšit na již deváté vydání festivalu - Reverze. Na festivalu vystoupí špička z hardstylu Headhunterz, Coone, Frontliner, Psyko Punkz a i z hardcoru Angerfist, Mad Dog, Art of Fighters!
 

V případě zájmu se zúčastnit společné výpravy na tento festival, prosím navštivte skupinu na facebooku Zájezd na REVERZE 2014 : Guardians of Time, kde se dozvíte více informací.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REVERZE: GUARDIANS OF TIME

Sobota 22. 2. 2014
Vstup: 48,50 € za regular a 68,50 € za VIP
Vystupují:
Headhunterz, Coone, Frontliner, Zatox, Mark with a K, Angerfist, Adaro, Audiofreq, Da Tweekaz, Hard Driver, Radical Redemption Live, Mad Dog, Wasted Penguinz, Psyko Punkz, Davoodi, Frequencerz, Art of Fighters, Digital Punk, Bestien, Villain, MC Chucky, Atmozfears, Reverze Flashback, Phuture Noize, Outbreak Live, Outlander, Neilio, Dark-E, Demoniak Live, Akyra
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
celkem 0 názorů
06. 02. 2014 | 15:02:16
+0 | -0
Čt 6.2. - Cyber Cortex vol. I - Praha - Cross _ So 8.2. - PEACE IS DEAD - Praha - Cibule



SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika