Anketa z party s Paul Van Dykem

Anketa z party s Paul Van Dykem

31. 05. 2006  |  Autor: Kviki  |  Komentáře (9)
Máme za sebou relativně povedenou akci v T-mobile aréně, kde vystoupil všem známý DJ Paul Van Dyk. Mě to nedalo a zeptala jsem se několika návštěvníků, jak se jim akce líbila.
1. Jak probíhalo tvých několik hodin před akcí?
2. Na co nejvíce ses těšil/a?
3. Jak se ti líbilo vystoupení PVD?
4. Jak bys celou akci zhodnotil/a?
5. Co nové známosti? :)
6. A nějaké zajimavé zážitky?
7. Co bys vytkl/a pořadatelům?
8. Dal/a sis after party?
---------------------------------------------------------

Martin

martin

1. Pátek začínal pohodově, protože jsme všichni moc dobře věděli, že je tu den, kdy můžem zapařit na PvD, takže práce utekla jako voda a mohli jsme se hned po ní přesunout do našeho oblíbeného baru poblíž výstaviště, kde jsme se posilnili na večer a kolem 11.hod. vyrazili na akci

2. Nooo.. nejvíce na zapaření se svou bandou kamarádů, na pohodovou hudbu, kterou nám večer podle jmen celkem v pohodě zaručoval a samozřejmě na krásné slečny hihi.

3. Ale ano Dyk zahrál moc fine, řekl bych asi to co od něj lidi očekávali, spoustu hitovek... Nééé jako na Mácháči, kde si snad zkoušel nové desky. Ale Laser show byla velice povedená, skoro jsme lítali..

4. Jako povedenou a je dobře, že přišlo hodně lidí, i když byli v Praze dvě veliké party po sobě.

5. Nooooo zajímavá otázka, na „kukandu“ jsme tam nešli, takže se neboj, že by se počet telefonních čísel v mém seznamu za noc o něco nerozrostl, ale o tom to je neeeee, jsme mladí a musíme si užívat!!!

6. Jediné mínus akce je to ,že na ně začínají chodit lidi z diskoték a ty se tam neumí chovat, snaží se machrovat či co a na to tam nikdo není zvědavý. Zajímavost? Jooo hihi přišli jsme na způsob, jak se na tyto akce dostávat i v hodně lidech zadarmo, takže pohoda, ale pochop že ten fígl říct nemohu.

7. Ano rozhodně chyběl Chill Out, myslím, že by tam měl rozhodně být, také jinak docela zvládnutá party.

8. No to si piš, ale jelikož jsme věděli, že v oblíbené „noře“ (Studio 54) bude děsně narváno, jeli jsme kalit na barák kousek za Prahu a tam to ještě pěkně roztočili.


Kačenka
kačenka

1. Pracovně, jako každý pátek !

2. No jasně, že na PVD, kvůli němu jsem tam šla!

3. Celkem se mu to vydařilo, byla jsem spokojená.

4. Super, všechno bylo dobrý..

5. Žádné nové znamosti, všechno při starém :)

6. Ano, ale nejdou prezentovat! :)

7. Pořadatelům ani ne, ale míň lidí by mohlo být, aby se tam dalo aspoň dýchat.

8. STUDIO 54


Richardos
Richardos

1. Taková normální příprava. Na chvilku se vyspat, poradně najíst a navonět

2. Na vizuální stránku akce, hudebně jen na E-lite a Steve Angella.

3. PVD hrál přesně tak, jak na minulém vystoupení, bohužel. Takže takový průměrný trance, ale tancovat se na to dalo.

4. Akci bych dal 5 z 10.

5. Ale ano, ale druhý den už jsem si nepamatoval jméno!

6. Ani ne ..

7. To, že na akci nebyla slibovaná fireshow, světelný park byl chabý. A lepší výběr djs. Jinak si myslím, že byla akce v celku dobře zvládnutá.

8. Já na after nechodím.


Sportovec
sportovec

1. Končil jsem v práci docela pozdě, takže jsem udělal sám sobě módní přehlídku, vzal to, v čem jsem byl v mých očích za největšího frajera a vyrazil na akci.. :-) Kamarádi měli přijet kolem 20h. k Tmobile-aréně z Litoměřic, ale přijeli až něco po 21h .- Takže jsem pár hodin před akcí strávil před vchodem a v dešti nenáviděl všechny kolem sebe, co tam šli bez čekání :)

2. Nejvíc jsem se těšil až z toho deště vypadnu a budu moct jít dovnitř :) Ale co se týče programu, těšil jsem se nejvíc na Paula..To je jasný.

3. Až na počáteční problémy byl PVD úžasnej, ale pro mě osobně byl lepší M.Burian...což píšu, protože vím, že Paul Van Dyk narozdíl od Buriana česky neumí :)) Ale vážně... Burian mě zaujal víc..

4. Celá akce byla podle mne opravdu povedená a i když jsem to čekal velký, tak mne to příjemně překvapilo a myslím, že nikdo nemůže litovat, že tam šel.. Aspoň já osobně bych tam šel klidně i druhej den a i za vyšší vstupné :) Také se mi líbila reklama na Adidas,super choreografie

5. Já?? Já jsem tak stydlivej, že i pro pivo jsem posílal kamarádku :)) Ne, teď vážně..nové známosti nemám, protože na takovéto akci si člověk není jistej ani zda mluví s holkou nebo s klukem, takže jsem se držel svých přátel a své touhy a chtíč nedával najevo :) Ale jinak samozřejmě, že jsem s někým prohodil sem tam nějaké to slovo.. Ale poslední dobou si hraju na nedobytného, takže holky měly smůlu :)

6. Myslím že celá akce je jeden velký zážitek.. Jinak nějaké konkrétní asi ne..nebo mne teď momentálně žádný nenapadá.

7. Vytknout se podle mne dá vždy něco.. ale na téhle akci je to obzvlášť těžké..Takže u mne na jedničku :)

8. After party neproběhla..jelikož jsem měl druhý den v sobotu casting, tak jsem se hlídal abych na něj nepřišel ještě ,,zkalenej,, :-) Takže u mne se šlo hned po akci spinkat :-)

9 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

05. 06. 2006 | 16:41:53
+0 | -0
Na kazde akce se neco muze stat..to ze tvoje kamoska je strevo a spadne na prdel ..to nikdo neovlivni :) A s pitim dovnitr se nepousti nikde,to nevis??.. Myslis ze te pusit do restaurace s jidlem ,nebo na diskoteku s lahvacema v ruce??...
Lenca
05. 06. 2006 | 13:26:52
+0 | -0
presne tak byla jsem na PVD pred dvemi lety tez v T-mobile, a horsi zazitek z party jsem nemela, jak se lidi potili, tak sikme plochy mezi tribunami navlhly a tzn. kazdy druhy clovek si tam rozbil tlamu ma kamoska treba narazila kostrc, jako hajzlbaby na zachodek vybiraly vstupne a nepoustely tam s pitim, tak to se jen tak na party nevidi, a celkove hnusne nerekonstruovane prostory!i kdybych mela free entry tak se mi tato akce ani trochu nelibi!ps: akce mxt a vibrations - celkem good oproti PVD - rozhodne!!!

04. 06. 2006 | 11:04:15
+0 | -0
To nepovim: a jeste jedna vec.. to vstupne bylo prijatelne az levne.. Podivej se kolik stoji listek na Madonnu (nejlevnejsi 3000,-)
Acid
04. 06. 2006 | 08:51:24
+0 | -0
to nepovim: souhlasim se sportakem. jit nekam, jen proto, ze tam mam listek zadarmo, a ne proto, ze se mi takovy akce libi, a pak to jeste kritizovat... to mi prijde docela trapny

04. 06. 2006 | 00:35:27
+0 | -0
To je moje Bléééééééé :) na to mam patent:)
blé
03. 06. 2006 | 22:56:54
+0 | -0
Vy jste moooc !!! :-)))

01. 06. 2006 | 16:33:10
+0 | -0
Hele...tak proc tam chodis kdyz tohle nemusis? ..to je jak kdybych sel na stranky dechovky a zacal vyladat jak sou trapny... A ze si tam sel jen kvuli tomu ze si mel listky zadarmo..tak to je pristup hodny socky... I kdybych mel listek zadarmo dejme tomu na maddonu,tak ho prodam nebo zahodim... vime?..
nepovim
01. 06. 2006 | 14:21:44
+0 | -0
abych nezapomnel druha stage, hm kvalitka, si delaj poradatele srandu ze mikroprostor s minimalnim aparatem pred satnou nazvou a prezentujou na netu jako stage
nepovim
01. 06. 2006 | 14:16:19
+0 | -0
ke sportovci..

nikdo nemuze litovat ze tam sel? :)) noo.. mel jsem free vstup a nebyt toho ze jsem to udelal pro kamose nikdy bych tam nesel ani zadarmo stejne jako na vsechny predchozi akce na stejnem miste a se stejnym hudebnim stylem., nevim proc se mi zovna na ne vzdycky naskytne moznost jit zdarma.. Vyssi vstupne? Dobrej for... Jeste ze se mi postestestilo najit si pratele kteri jsou na tom s hudbou podobne, maji radsi kvalitu pred kvantitou a naslapanej zvuk pred unylym zvukem trancu, jeste ze je tolik diskofilu kteri objevili vetsi prostory a alternativu k alkoholu.

Btw: t-mobile nejhorsi misto pro poradani akce, jak proto ze je to zimni stadion a clovek je chte nechte zasekanej na jednom miste celou noc tak kvuli tomu jak je to tam hnusny.. Tri nakupni supermarketove voziky v prostorach akce a tusim ze jsem zahledl i kontejner a ty stanky?? Pripadal jsem si jak na asijskem trzisti, hnus, naprosto neporovnatelne jak s vibration tak s mxt, jak co se prostoru a kvality priprav a zpracovani tyce tak hudebni dramaturgie. Lasery nic nezachrani, chce to delat s laskou
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika