Zimní Rock For Churchill s The Qemists a N.O.H.A. už ve čtvrtek

Zimní Rock For Churchill s The Qemists a N.O.H.A. už ve čtvrtek

18. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už ve čtvrtek 20. února proběhne v Lucerna Music Baru velký mejdan s názvem zimní Rock for Churchill. Populární festival přiveze na svou zimní klubovou verzi hned dvě rozjeté taneční party – britské The Qemists a mezinárodní kapelu N.O.H.A. Dále zahrají djs Pixie & Suki.
The Qemists přiletí do Prahy se zbrusu novými peckami, které představí poprvé naživo právě na pódiu pražského klubu. Kapela v současnosti dokončuje ve svém brightonském studiu třetí album, jež vyjde ještě letos na legendárním labelu Ninja Tune. Už na podzim pustili do světa singl No More, který naznačuje, jak bude nová deska vypadat. The Qemists se i v nejčerstvější produkci stále drží osvědčeného mixu taneční muziky a ostrého rocku, který je vynesl na špičku evropské drum’n’bassové scény. Dva živelní MCs, přesně šlapající kapela a vybroušené samply už stihli pobláznit návštěvníky domácích festivalů Rock for Churchill, Let It Roll a Rock for People. Je na čase, aby jejich smršť zažilo i kruhové pódium Lucerna Music Baru!
 

Ani druhý vystupující, populární mezinárodní kapela N.O.H.A., neusíná na vavřínech a chystá novinky. Dnes zveřejnila zbrusu nový klip ke skladbě Di Nero, která vyšla na albu Circus Undeground (2012). Produkci tracku má na svědomí mozek kapely Philip Noha a o zpěv se postarala sympatická zpěvačka Kaia Brown, jež přinesla na podzim 2013 do kapely svěží vítr a vítanou porci inspirace. Kaia Brown začala svou uměleckou dráhu v New Yorku, kde začala v roce 2003 psát a nahrávat s dub legendou Dr Israel. Pravidelně spolupracuje s významnými umělci jako Kush Arora, Dub Gabriel, Chad Jones Process Rebel a dalšími. Podle Philipa Nohy kapela pomalu střádá nové tracky a na jaro 2015 plánují vydání nového alba. Těšme se, že si N.O.H.A. přichystá pár nových kousků i do Lucerna Music Baru.

N.O.H.A.

Stejně jako letní Rock for Churchill s úderem dvanácté nezavírá své brány, nebude se zavírat ani v Lucerna Music Baru. O divokou afterparty plnou drum and bassu a lámaných rytmů se postará DJská dvojka Pixie a Suki. Vstupenky v předprodeji pořídíte nejlevněji bez poplatku na pokladně Lucerna Music Baru za 500 Kč. Dále pohodlně přímo na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Eventim navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě 600 Kč.

Letní Rock for Churchill 2014 proběhne sice až 29. a 30. srpna 2014 v severočeském Vroutku, program 15. ročníku se však již pomalu odhaluje. Do této chvíle pořadatelé oznámili elektroswingové hvězdy The Parov Stelar Band, britské kapely Dub Pistols a Dreadzone a zástupce domácí scény J.A.R., Vypsanou fixu, Visací zámek, Fast Food Orchestra a Hentai Corporation. Limitovaný počet vstupenek na letní Rock for Churchill je do 20. února v prodeji za 550 Kč (+ poplatky) a jako bonus ke každému lístku 2 piva zdarma. Využít můžete také hromadné slevy 5+1, 10+2. Více info na www.rfch.cz.

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZIMNÍ ROCK FOR CHURCHILL

Čtvrtek 20. 2. 2014
Vstup: 500 - 600 Kč
Vystupují:
THE QEMISTS (UK), N.O.H.A., DJs Pixie & Suki
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika