Elektronické duo Goldfish v Praze a Brně

Elektronické duo Goldfish v Praze a Brně

27. 02. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Žánroví kouzelníci Goldfish z Kapského Města se chystají navštívit ČR, a to hned dvakrát. Novinky z aktuálního alba Three Second Memory zazní 24.4. v pražském klubu Roxy a o den později také v Brně v nově otevřeném klubu Sono.
Goldfish vpluli do proudu elektronické hudby v roce 2005. Kombinace tanečních groovy beatů s prvky elektro jazzu a živých nástrojů (flétna, basa, saxofon, klarinet, kytara..) znamenalo nejen originalitu na poli taneční hudby, ale také úspěch, který fanouškům oplatili hned několika dalšími alby. To vše pod jemnou taktovkou vlivů africké hudby, která je sama o sobě na rytmiku velmi bohatá. Ač by se zdála tato kombinace opravdu zvláštní a na dvoučlenný projekt velmi komplikovaná, funguje to. A funguje to dokonale a hudebně velmi kompaktně.
 

Dominic Peters a David Poole si vytvořili vlastní zvuk, kterým prorazili na pódia mnoha velkých festivalů světa (Ultra Music Festival, Glastonbury, Earthdance...). V roce 2009 se stali rezidenty klubu Pacha na Ibize a jejich multi-instrumentální nadšení jste mohli slyšet po boku umělců a projektů jako např. Basement Jaxx, Will.I.Am, Erick Morillo, Faithless nebo Paul Oakenfold.

Goldfish

Rok 2013 proběhlo mnoho změn a pro GOLDFISH byl další hybnou vlnou směrem k publiku po celém světě. S novým albem přišla ihned další vyprodaná vystoupení a GOLDFISH se zaplnil kalendář téměř na rok dopředu.
Jejich pojetí live show, kdy jsou schopni průběžně kombinovat až deset hudebních nástrojů, je opravdu obdivuhodné. Sami se o tom můžete přesvědčit v dubnu v rámci jejich „dvojáku“.

Předprodej v síti Ticketpro za 350 Kč, na místě v den akce 490 Kč.

“That was fantastic!” - Pete Tong
“Make no mistake, these boys are gonna to be BIG! The two multi-instrumentalists captivate the crowd, and have the UK contingent scratching their heads and saying to each other ‘we’ve got to get these boys over to Europe…’ Essential.” – Toolroom Records

https://www.facebook.com/GOLDFISHLIVE
http://www.goldfishlive.com
https://soundcloud.com/goldfishlive

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GOLDFISH

Čtvrtek 24. 4. 2014
Vstup: 350- 490 Kč
Vystupují:
Goldfish (JAR), Fatty M, Manio, Biodan
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika