A.Paul zahraje v dubnu v klubu Yes

A.Paul zahraje v dubnu v klubu Yes

03. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Majitel proslulého labelu Naked Lunch se vrací do České republiky aby nám předvedl řádný techno diktát. Vystoupí v pátek 4. dubna na akci Dreamfall v pražském klubu Yes.
A.Paul se narodil v portugalském Lisabonu v listopadu roku 1971. Již v raném věku začala jeho magická kariéra a nyní je jeden z klíčových umělců elektronické scény v celosvětovém měřítku djingu i produkce. Jeho ctižádost, technika a originalita mu brzy vytvořila respekt mezi ostatními umělci a hlavně pak mezi partypeople. V roce 2000, 2001, 2002 byl zvolen nejlepším techno dj v Portugalsku a následně přišel čas objevovat více i mezinárodní trh. Tomu se tak stalo i díky stagnaci portugalské techno scény. Založil techno label Naked Lunch, který se brzy stal jedním z nejkvalitnějších labelů na světě. 

A.Paul

Posledních 5 let bylo pro A.Paulovu kariéru výrazně plodných a úspěšných a to i co se týče jeho producentské aktivity. A. Paul vydal přes 100 vinylových nahrávek, několik CD kompilací na tak úžasných labelech jako je Kombination Research, Synewave, Planet Rhythm, Italo Business, Pure Sonik, Theory, Mastertraxx, Beat Disaster nebo Impact Mechanics a remixoval umělce jako je The Advent, Ben Sims, Eric Sneo, Angel Alanis, Damon Wild, Dave The Dummer nebo Torsten Kanzler.
 

Vedle jeho tvrdé techno hudby je také znám i v produkování tech-house, minimalu a experimentalu a v neposlední řadě také díky spolupráci s umělci jak je The Advent, Industrialyzer a mnoho dalších.

A.Paul je nyní jeden z předních techno umělců a jeho live vystoupení, tracky a sety si nacházejí čím dál tím více fanoušků a jeho kariéra začíná být masivního charakteru. Hrál již na takových akcích jako jsou: Awakenings, Nature One, Decibel, Liberty White, Rock in Rio a v nejlepších evropských klubech jako Tresor, Fabrik, Row 14, Moog, Palazzo, Panama, Locomia a nebo U60311.

Dodal: Karel Pražák alias Monty
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DREAMFALL - A.PAUL

Pátek 18. 7. 2014
Vstup: 150 Kč do půlnoci, potom 200 Kč
Vystupují:
A.Paul (PT), Golpe vs B.Unq, Steen vs Otiatros, Michael J, JB vs Flesh, Tibiza
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika