Před Daughtry zahrají Kofe-In

Před Daughtry zahrají Kofe-In

04. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už příští neděli 16. března bude pražský klub Roxy hostit americkou skupinu Daughtry. Večer zahájí opavsko-pražská kapela KOFE-IN, jejíž nová deska Dobré nebe je nominována na „album roku“ v anketě Žebřík. Zda proměnila nominaci ve vítězství se skupina dozví jen den před hostováním před Daughtry.
Dnešním dnem skupina také zveřejňuje nový videoklip Projíždíme krajinou, který vznikl během loňského třítýdenního pobytu členů kapely na Islandu. „Temná a divoká atmosféra Islandu nás učarovala natolik, že jsme přes zákaz vstupu na ledovec bez profesionálního průvodce zariskovali a klip tam natočili. Pravdou ale je, že když jsme v bezprostřední blízkosti ledovce, kde je země hodně podmáčená, několikrát za sebou zapadli po kolena do směsi vyvřelin, bahna a vody, příjemné to opravdu nebylo,“ vzpomíná na dobrodružný vznik klipu jeden z jeho aktérů Jan Kunze.

Vedle členů skupiny KOFE-IN je videosnímek Projíždíme krajinou dílem kameramana Radka Pekaře a střihače Davida Hofmanna. Podívejte se na klip zde.
 

Skladba Projíždíme krajinou pochází z výše zmíněného aktuálního alba Dobré nebe, které produkoval Armin Effenberger z Cartonnage, a na jehož vzniku se podílela i zpěvačka a finalistka Česko Slovensko má talent – Katarína Landlová.

V neděli 16. března věnuje část svého koncertního programu novému albu jak parta Kofe-in, tak i hlavní hvězda večera – americká skupina Daughtry. Kapela, která se do hudební historie zapsala hned při vydání eponymního debutového alba, jež se v Americe stalo nejprodávanější deskou roku a No.1 v žebříčku časopisu Billboard. A s druhou nahrávkou Leave This Town tento nevídaný úspěch zopakovala!

Včetně třetí desky Break The Spell, která debutovala v Billboard TOP 200 v první desítce, prodali Daughtry přes 7 miliónů alb v podobě fyzických nosičů a více než 20 miliónů desek a 53 miliónů skladeb digitálně. Dlouhému výčtu jejich ocenění kraluje pět American Music Awards, dvě ceny World Music a čtyři nominace na Grammy Awards.

V druhé polovině listopadu loňského roku rozšířili Daughtry svou diskografii o novinku Baptized, na jejímž vzniku se podílela celá řada jim spřátelených hudebníků jako Martin Johnson z kapely Boys Like Girls, skladatel a producent Sam Hollander (Good Charlotte, Train, One Direction aj.) nebo producentský team Rock Mafia (Miley Cyrus, No Doubt, Wyclef Jean, Green Day atd.)

Koncert Daughtry 16. března v Roxy pořádá NuCoast. Vstupenky jsou k zakoupení v distribuční síti Eventim (www.eventim.cz) za 590 korun.

Více na:
www.daughtryofficial.com
www.eventim.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DAUGHTRY

Neděle 16. 3. 2014
Vstup: 590 Kč v předprodeji
Vystupují:
DAUGHTRY (USA), Kofe-In (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika