Trance & Progressive kalendář 03/2014

Trance & Progressive kalendář 03/2014

07. 03. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Konečně nastal drobný zlom, akcí oproti únoru a lednu výrazně přibylo. Že by s přicházejícím jarem, přibývaly párty, jako houby po dešti? No nechme se překvapit. Pro mě je nabídka na březen velice sympatická. Snad osloví i vás! Za návštěvu rozhodně stojí One night! s Nickem Warrenem a Space Flash s Leonem Bolierem a Claudií Cazacu. Ti z vás, kteří rádi cestují, by se mohli vypravit na slovenskou Transmission.
08. 03. – Official warm-up Trancefusion
Ostravský klub Fabric bude hostit jeden z několika warm-upů k festivalu Trancefusion. jako hlavní hosté se představí holandský Ram a francouzský Ferry Tayle. Akce bude současně pojatá jako CTF Night. Dále se představí Driftmoon, Joe Cormack, Priest, Vikinz a Rossignol.

14. 03. – One night! – Nick Warren
Na březnovou edici pravidelné noci One night! v Roxy si residenti Josef Sedloň a Dan Cooley pozvali opravdovou a časem prověřenou ikonu elektronické scény, kterou je Nick Warren z Way Out West. Těšit se můžete na velkou „progy“ jízdu s patřičnou dávkou emocí, hutnými basovými linkami a melodickou aranží.
 

15. 03. – Transmission – The Spiritual Gateway
Není to tak dávno, co česká organizace tanečních akcí United Music, slavila speciální jubilejní 10. edici, která se konala koncem minulého roku. Pro tentokrát se organizace rozhodla expandovat do zahraničí. Konkrétně pak k našim sousedům na Slovensko do Slovnaft Arény v Bratislavě. Můžete se těšit na jména jako je Markus Schiluz, Ørjan Nilsen, Aly & Fila, Ummet Ozcan a Rank 1. O „domácí“ support se postará Nifra a Pico, A ani tady nebudou chybět speciální vizualizace, od prověřeného holandského kolektivu Vision Impossible.
 

22. 03. – Space Flash IV
Předposlední sobotu v měsíci proběhne v pardubickém Afi Paláci další díl akce Space Flash. Tentokrát organizátoři jako hlavní hosty pozvali dva zahraniční djs Leon Bolier a Claudia Cazacu. Domácí support obstarají Michael C, Bon Finix, Chris Sadler, Dj-brian.

22. 03. – Trance Edition Vol. 1 – Emma Hewitt
V mosteckém klubu Neprakta proběhne první díl akce Trance Edition Vol. 1. Organizátoři jako hlavního hosta pozvali australskou Emma Hewitt. Domácí support obstarají Thomas Coastline, Jean Luc a DJ A75.

22. 03. – Eraser and Friends "Thanks for your support"
Na dalším vydání elektronického večera „Eraser and Friends“ v budějovickém music klubu K2 se můžete těšit na stálici trancového nebe Boxiho, mladého nadějného producenta Ericka Prida a housového démona Robie Groova. Přijďte i vy podpořit svou domácí párty!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ONE NIGHT! - NICK WARREN

Pátek 14. 3. 2014
Vstup: 150 - 200 Kč
Vystupují:
Nick Warren (UK), Josef Sedloň & Dan Cooley
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika