Festival Veveří po roční pauze pokračuje

Festival Veveří po roční pauze pokračuje

06. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Od minulého festivalu se na hradě Veveří mnoho změnilo. Bylo zvětšeno parkoviště, upraveny některé přístupové cesty a hlavně bylo do hradu investováno více jak 20 milionů korun. Nově se tak nabídne pohled na noční osvětlení hradu.
Mottem festivalu Veveří je stejně jako předloni "kalba na hradě", proto jsme se snažili vyjít vstříc návštěvníkům i cenou, která je 300 korun (+poplatky) v předprodeji. V týdnu od 5.6. do 11.6. lze navíc využít speciální nabídky v shopu Rave.cz, kdy objednané lístky v tomto týdnu vás vyjdou jen na 250,-

Připravujeme pro vás 2 stage, ta hlavní bude jako v roce 2004 na horním nádvoří a ponese se v rytmech, které máme sami rádi a při kterých se tak dobře kalí :) První části noci se ponese v duchu elektra a vyvrcholí po půlnoci vystoupením německého dua Lexy & K Paul. Poté až do konce zahrají Djové progresivnější záležitosti.

Druhá stage bude situována do spodní části hradu a bude ryze chill outová a jako první vám představíme na větší akci v hodinovém vystoupení úžasný live projekt MidiLidi. O netradiční vizuální show se postará brněnský rozervanec VJ Kombajn.

VEVEŘÍ

Rave.cz stage
Hlavní hvězdou bude, a to i na základě vaší nominace v anketě, rozhodně výborný německý electro projekt Lexy & K Paul, mající za sebou vystoupení na takových akcích jako Mayday, Electric Kingdom či účinkování na Love Parade, kde budou mimochodem i letos.

Věříme, že je výborně doplní domácí electro boss Orbith a také ve stejném duchu hrající francouzský DJ Maxime. Současný moderní elektronický zvuk zastoupí aneb se svým nu skool electro housem je bude podporovat DJ Tvyks.

Progressive část line-upu budou tvořit slovenský Tomas Haverlik, Radan Mach, tvrdší beaty pro změnu přinese live vystoupení nejnadanějšího live projektu u nás: Southeast. Hlavní stage dále doplní BB Mike a Hydrophnic.

Brnoinfo.cz chill out stage
Předně to bude již zmiňované live vystoupení projektu MidiLidi, poté slovenští Milosh+Skank, alter ego Dje Kaisersozeho Aleph, Subsist a náš redakční kolega z Rave.cz PePe. Chill out bude umístěn do prostor středního hradu, které zároveň nabídnou zázemí, stánky, občerstvení apod.

Připravujeme pro vás fotky hradu, informace o ubytování, kempech, soutěže o volné vstupy či drinky na koktejl baru, který by měl být na party k dispozici. Podobně jako před dvěma lety již pro vás chystáme flashovou gamesu k Veveří.

www.veveri.rave.cz

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Raver
12. 06. 2006 | 19:25:13
+0 | -0
super!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika