Čeští Deaths předskokany Cut Copy

Čeští Deaths předskokany Cut Copy

24. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Máme skvělou novinku pro fanoušky domácí alternativní scény! Hvězda českého synth-popu, projekt Deaths, se ze svého dočasného berlínského útočiště vrací do Prahy, aby vystoupil před australskou čtveřicí Cut Copy! Jejich show se koná již 21. dubna v Lucerna Music Baru v rámci série Excelent Jukebox.
Za projektem Deaths stojí mimořádně nadaný skladatel a producent Igor Bruso, který je také autorem hitů jako Crystal Nights nebo Karaoke Blues. Rodák z Kamčatky žil v České republice od svých 12ti let. Kromě hudby se také věnuje módní fotografii nebo filmové režii. Natočil např. dvě videa pro svou kapelu a také klipy pro Swan Bride nebo Charlie Straight. Poté, co se Bruso na podzim minulého roku přestěhoval do Berlína, nabral projekt dalších rozměrů: tam totiž potkal italského kytaristu Marca Blarzina, japonskou zvukovou experimentátorku Yaz Uemura, a spolu se slovenským bubeníkem Tomášem Hribíkem tak v současnosti pracují na debutovém EP.
 

Cut Copy, rodáci z Melbourne, jsou na cestách již od začátku března, kdy započali světové turné v australské Sydney. Mezitím se stačili objevit i na velkých světových festivalech jako je SXSW, v květnu pokračují dále na Sasquatch nebo barcelonskou Primaveru. Před nedávnem se také objevil nový videoklip k singlu We Are Explorers, jehož inovativní aspekt spočívá v tom, že je celý sestaven z objektů vytisknutých 3D technikou. A co víc, kód k videu si můžete stáhnout jako open source a vytvořit si tak vlastní svítivě zelené Cut Copy postavy.

Dubnová show Cut Copy za asistence magických Deaths slibuje zásadní dávku elektroniky, jemných melodií a řezaných synthů, nenechte si jí proto ujít! Vstupenky mizí rychle, takže doporučujeme koupit co nejdříve! Učinit tak lze v síti Ticketpro nebo na webu či box office Lucerna Music Baru. Cut Copy se podle svých vlastních slov do Prahy už nesmírně těší, takže neváhejte a pojďte si “Free Your Mind”! Koncert probíhá v rámci koncertní série Excelent Jukebox.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/623467371025866/

Více informací na: fource.cz

Dodal: Dominika Janigova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CUT COPY

Pondělí 21. 4. 2014
Vstup: 470 Kč v předprodeji
Vystupují:
Cut Copy (Austrálie), Deaths (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika