Duplex slaví 14. narozeniny

Duplex slaví 14. narozeniny

26. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncept 1&Only přináší po Chris Lakeovi další bombu. Ku příležitosti 14. narozenin přijede vyhlášenému pražskému klubu popřát dj Mark Knight. Na akci, která proběhne v pátek 4. dubna, pro vás máme soutěž o 14 vstupenek!
Myšlenka 1&Only je absolutně jednoduchá: DJs maximální kvality v Duplexu. Toť vše. Žádné komplikace, žádné výmysly, žádný bullshit. Premiéra s Chrisem Lakem sklidila nadšení naprosto skvělého publika a pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat. Už první dubnový pátek má na 1&Only namířena legenda zvučných Toolroom Records, Mark Knight. Slušný narozeninový dáreček.
 

Markova pověst jej řadí mezi hlavní tahouny evoluce taneční kultury do digitální a globalizované éry. Jeho vysokooktanové sety, které si probasovávají cestu napříč spektrem taneční hudby, způsobily masakr tanečního parketu v každém koutě světa, zatímco jeho originální produkce a mazané remixy dělají jeho schopnosti ve studiu těmi nejžádanějším v celém byznysu.

SOUTĚŽ O 14 VSTUPENEK ZDARMA
 
O co hrajeme: 7 x 2 vstupy

Otázka: Na jakých akcích u nás hrál Mark Knight?

Váš tip:
Pleasure Island, Sensation White
Magnetic Festival, Electronic Beats
Transmission, Trancefusion


Jméno:


Příjmení:


Email:

 

 


S Toolroom Records Mark roztrhal veškerá pravidla a nastartoval příchod éry, kde znamená DJe mnohem víc než jen 2 hodiny za pultem během sobotní noci. Markův konzistentní příval hvězdných skladeb nastavil precedent, který přinutil DJské dinosaury dát se dokupy – DJs bez vlastní produkce vyhynuli.
 

Už podle prvních tónů každý pravý clubber rozezná Markovy hity jako Beautiful World (feat. Tiesto), Man With The Red Face (feat. Funkagenda, zejména ve skvělém Hardwellově remixu), Devil Walking, Conscindo a další.

Mark Knight neopustil žebříček DJ MAG TOP 100 už od roku 2008, kdy do něj vstoupil, byl nominován na Grammy a v ČR tisíce lidí vzpomínají na jeho vystoupení na Sensation či festivalu Pleasure Island. V klubu ho u nás ovšem uvidíme poprvé!

Jestli jste tak ještě neučinili, je nejvyšší čas se připojit k jízdě Marka Knighta na globální horské dráze napříč vším, co znamená dnešní taneční hudba. Naskočte do fronty, držte se pevně a užijte si nezapomenutelnou jízdu:
http://bit.ly/1andonly-knight

Dodal: Bronislav Winkler, Duplex
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Mark Knight, Matamar, Toni Glide, Leo Lycra, MikeM
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika