Summer Open Air Dubtech

Summer Open Air Dubtech

06. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Dalším Open Air festivalem přímo v Praze bude Dubtech. Specifický je hlavně vstupem zdarma. Akci pořádají nadšenci, kteří nedávno organizovali velice povedený Techno Kongres v Abatonu, takže je jisté, že se můžeme těšit na spoustu zajímavých jmen.
Promo: Tak byť už bychom si všichni mohli myslet, že studené a deštivé počasí může být zase na pár měsíců zapomenuto, tak bohužel i letos to zatím vypadá, že si s námi přece jen chce asi ještě trošičku pohrát a dokázat nám tak, že matka příroda je opravdu mocná čarodějka a její rozmary někdy neznají hranic. Všichni ale i přes to doufáme, že je to snad jeden z jejích posledních pokusů, protože naše pohledy se už pozorně a netrpělivě ubírají směrem k dlouhodobě očekávaným letním open air festivalům, které ke každému správnému létu neodmyslitelně patří a kterých nejinak i letošní rok bude bezpočet, ba dokonce troufám si tvrdit, že určitě i zase oproti loňsku o nějaký ten navíc.

Jedním z těch nových, který nabídne jedinečnou možnost, jak tanečně strávit snad slunečný víkend tohoto léta, každopádně bude Free Summer Open Air Dubtech 2006. V Praze 10 - Dubečku, v areálu místní čističky se během víkendu 23. – 25. června bude konat jeho premiérový ročník a kdo z Vás jste nedávno zavítal do Abatonu na Techno kongres, tak vězte, že nyní jsme si pro Vás připravili ještě větší porci hudby. Upřímně, v žádném případě se co do grandióznosti nechceme ani nemůžeme vyrovnat velkým festivalům, to ale neznamená, že i tak Vám nemůžeme nabídnout příjemně strávený víkend pod širým nebem, na který budete moci vzpomínat jen v tom nejlepším a třeba se i těšit na rok příští.

A co všechno na Vás tedy čeká? Celkem 3 stage, téměř 40 českých DJs, kvalitní a stylově pestrá hudební nabídka, fotbálky, čajovna, smart shop, stake grill, super ceny na baru, stanovené městečko u areálu a další vychytávky a to vše hlavně úplně zdarma.

Techno, drum´n´bass, jungle, breakbeat, a house, všechny tyto rytmy se budou po celý víkend rozléhat do Vašich uší a do blízkého okolí, které, ač vlastně v Praze, skýtá ideální možnost si vše nerušeně vychutnat. Během noci se budete moci ohřát u ohně, u kterého bude situován GTD Crew House Tent, který bude plnit především roli chill-outu a bude se zde bude i přes den. Ten, kdo ale dá přednost zahřátí se tancem, tomu postačí udělat jen několik desítek kroků, stavit se mezi tím třeba ještě na baru pro nějaký ten drink na posílení a pak už narazí na hlavní NRG Techno Tent, kde budou DJs servírovat techno ve všech jeho podobách. Jelikož ale naším cílem je přání poskytnout Vám maximální možnost hudebního vyžití, jen o kousek dál tak bude ještě připraven Deep DnB/Jungle Tent, kde si na své přijdou všichni milovníci zlámaných beatů.

dubtech

Techno stage:
Pavel Krejdl
Monotype
Skipworker
N-kyp
Majkl, Niok
Franke, Artoo
Dialect & Reznyk
Subgate
Unit & Logick
Wector, Zviry
Goldstar, ZigZag
Resident
Zanny

Drum´n´bass / Jungle stage:
Matoa
Freakox
Miss Tofee
Prologic
Hoover
Medik
Coltcharam
Mazzakr DJs
Coolcream
AK-47

House stage:
Madafaka
Andrew
Sky
Stranger
Mark
Sanny & Stiffler

www.nextwave.wz.cz

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
>/]
15. 06. 2006 | 15:10:54
+0 | -0
:)))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika