Hard Dance kalendář 4/2014

Hard Dance kalendář 4/2014

08. 04. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Čtvrtý měsíc a v něm jen čtyři párty! Tentokrát bych doporučil návštěvu Devastator s Art of Fighters, kde Psykoig oslaví své narozeniny. Za hranice s námi můžete vyrazit na Hardshock festival. Z mého pohledu není moc z čeho vybírat. Tak snad v květnu bude víc párty v nabídce!
11. 04. – J.T.C in da PoNorka
Druhý pátek v měsíci to bude v PoNorce v Kralupech nad Vltavou pořádně dunět. Bude Jafra Tekno Conspiracy a jejich zvuková hradba o síle 10 kW. Těšte se na výplach mozku.

14. 04. – HardPress Night
Pondělní Crossu, tentokrát bude o něco tvrdší! Bude se hrát Hardcore, Frenchcore a Crossbreed. K tanci a poslechu na horní stage zahrají Zabaka, Deels, BamBam, Míra a Geez. Na spodním patře vás bude večerem provázet kvalitní Acid, Psytrance a Darkpsy od Grinch, Agony, Reborn, Pinok.

18. 04. – Devastator with Art of Fighters
Hardcore Italia udeří znovu v plné síle na pražský Storm klub! Na dubnový Devastator přiletí Cristian Nardelli aka jedna polovina z Art Of Fighters. Art Of Fighters nemá snad smysl ani představovat pro příznivce Hardcoru. Vystoupení tohoto projektu, který hrál na eventech, jako je Dominator, DefQon.1 či Masters Of Hardcore, je vždy plné energie a nabízí velmi netradiční zážitek. přijďte i vy udělat nezapomenutelnou atmosféru! Lineu-up na hlavní stage doplní Hungry Beats, Ychy, Mephisto, George Crusher, Calgary, Mephisto a Lucifron. Druhá stage bude v režii Drum & Bass.
 

19. 04. – Hardshock festival
První hardcorový festival tohoto roku – to je HardShock festival! Festival přímo nabitý hvězdným obsazením, které se jen tak na žádném z festivalů neobjeví. Výčet zajímavých jmen je opravdu dlouhý a nemá cenu se o něm snad ani rozepisovat. Podívejte se sami na stránky festivalu a uvidíte, že nemluvím jen tak do větru.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEVASTATOR - ART OF FIGHTERS

Pátek 18. 4. 2014
Vystupují:
ART OF FIGHTERS (IT), HUNGRY BEATS, YCHY, GEORGE CRUSHER, MEPHISTO, DIRTY-Z, CALGARRY, LUCIFRON, KAN JACCA, HALBAX, AZE, SNOOKEY, ESKA, CYBI, CRESPO
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika