Wiggle London party míří do Prahy

Wiggle London party míří do Prahy

17. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Eddie Richards, Terry Francis a Nathan Coles. To jsou tři jména, která za posledních dvacet let doslova pohnula světem house music nejen ve Velké Británii, ale na celém světě. A od letošního roku se 30. duben zapíše do českého kalendáře jako den taneční hudby.
Ne jeden, ale všichni tři residenti totiž přivezou kus Wiggle London party do třípatrového klubu Chapeau Rouge v centru Prahy!

Eddie Richards je kmotrem house a techno music a to nejen podle časopisu Mixmag, který mu tento titul udělil. Eddie byl jedním z prvních mix DJs residentů v nejlepším klubu na světě, Camden Palace, a nelze mu upřít ani prvenství v experimentech s house music v 80. letech.
 

Prestižní britský časopis Muzik magazine udělil v roce 1997 cenu Best New DJ Terrymu Francisovi. Od té chvíle se producenti po celém světě doslova perou o jeho volné termíny hraní. Dalším přelomovým okamžikem bylo vydání jeho sólového alba Architecture, které jeho postavení definitivně potvrdilo. Terry Francis dodnes patří k nejlepším house DJs na světě.
 

Nejen Eddie Richards a Terry Francis tvoří jádro Wiggle party. Neméně významným článkem je třetí zakládající člen Nathan Coles. Tento DJ zanechal během své neuvěřitelné dvacetileté kariéry stopu v srdcích fanoušků house music na čtyřech kontinentech.
 

Nejtajnější přání se jako mávnutím kouzelné hůlky mění ve skutečnost! Legendární londýnská Wiggle party přijíždí do Prahy a všichni tři rezidenti zahrají už 30. dubna plnohodnotné sety v Chapeau Rouge. Kouzla, čáry, magie!

Dále hrají: Lucas Hulan, Lumiere, Felix!, Ezwell a DJ Hlava.

Událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/266821963479451/

Další informace naleznete na: http://www.chapeaurouge.cz

Dodal: Jarka Beranová, Chapeau Rouge
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WIGGLE LONDON

Středa 30. 4. 2014
Vystupují:
DJ Lumiere (Buddha Bar, Prague) (house), DJ Felix! (house), DJ Ezwell
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika