Dj Rush na plzeňském Gravity Fest

Dj Rush na plzeňském Gravity Fest

21. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dj Rush, který loni v listopadu odřekl účast na Pardubické Trip2House, označil za viníka zrušeného vystoupení pořadatele Aleše Blehu. Tím rozpoutal řadu negativních reakcí. Doufejme, že letos tomu bude jinak a plánovaná akce v Plzni proběhne bez problémů.
Více o zrušeném vystoupení: Dj Rush v Pardubicích nevystoupí
 

Oficiální tisková zpráva ke Gravity Fest 2014

Miláček českého publika vystoupí v pátek 6. června 2014 na akci GRAVITY Fest v Plzni v prostorách Calabria Palace.

V Čechách patří DJ RUSH mezi nejoblíbenější DJe vůbec. Od svého prvního českého vystoupení na Summer Of Love 2003 byl ke slyšení na mnoha akcích, od Apokalypsy po Pig Fest. Tento obrovský chlapík si získal respekt českého publika jako málokterý DJ. Jeho charisma, neuvěřitelný kontakt s lidmi, přesné pochopení, co Češi prostě milují, plné a tvrdé beaty, jedinečná energie jeho setů jsou životními zážitky pro mnoho klubberů.

Kapacita klubu je omezena na 1200 lidí. Proto doporučujeme zakoupit si vstupenky co nejdříve. Více informací o akci a předprodejních místech najdete na www.gravity-fest.com nebo na rádiu Kiss Proton.

Dodal: Dominik Jansa, White Horse Productions
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GRAVITY FEST

Pátek 6. 6. 2014
Vstup: 250 - 350 Kč
Vystupují:
DJ RUSH (Kne'deep/USA), DJ LINUS (Get Physical Rec./DE), JUNIOR JAN (Rehab/CZ) ,GOLPE (Cubbo/CZ), B.UNQ (EmagencyCZ), JACKER (Ex-Jamal DJ/Deluxe Techno Nights/CZ), O JEY BEE (Musicmafie/CZ), SELECTED NOIZE (Global Convention/DE), MATT WALLI (Soul Fly Rec./CZ), TOMAS DREX (Italo Business/Soul Fly Rec./CZ), ANDRE LESU (Portrec/Soul Fly Rec./CZ), SENS (Noisy Pioneers/Sunset Festival/CZ), JOHN WEAH (Noisy Pioneers/CZ), BASSTARD DJs (Deja Vu/CZ), HOME (Pig Fest/CZ), PEETER MDJ (DJ Promotion/CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika