Na finále Lunchmeat festivalu vystoupí  Evian Christ a Dopplereffekt

Na finále Lunchmeat festivalu vystoupí Evian Christ a Dopplereffekt

23. 04. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Audiovizuální přehlídka současné elektronické scény Lunchmeat Festival s pořadovým číslem pět se blíží k vyvrcholení, ke kterému dojde ve čtvrtek a v pátek ve Veletržním paláci v Praze. Podzemní prostor divadla Studia Hrdinů představí nejčerstvější i již zavedená jména současné klubové hudby.
Čtvrteční večer 24. dubna se ponese především ve znamení elektronických legend a průkopníků taneční hudby posledních tří dekád Dopplereffekt. Toto tajemstvím opředené těleso odehraje své vůbec první tuzemské vystoupení v podobě originální A/V show – lineup večera doprovodí japonský zástupce labelu Raster Noton Aoki Takamasa a francouzský kolektiv Nonotak.

Doppler

Páteční večer 25. dubna představí letošní uměleckou rezidenci - během té letošní vytvoří francouzský vizualista desaxismundi, japonská scénografka Shizuka Hariu a lightdesigneři Dmitri Berzon a Petr Pufler speciální instalaci a stage design přímo pro headlinera hudebního programu, kterým je IDM veterán a věčný hledač nových postupů Tim Exile.

Evian Christ

Zbytek páteční dramaturgie pak odpovídá na otázku jak zní supersoučasná klubová hudba. To zodpoví především Evian Christ, autor futuristických beatových konstrukcí a jeden z producentů na poslední přelomové desce Kanyeho Westa Yeezus. Na programu je také MssingNo, jeden z největších objevů loňského roku nejen na poli instrumentálního grimeu, dále producent atmosférických (ne)klubových konstrukcí Koreless, taneční minimalista Throwing Snow a moskevský zástupce optimistického beatového maximalismu 813.

Se svým livesetem přijede také stoupající hvězda labelu Project Mooncircle, ostrovní producent Rain Dog. Program pátečního večera v nezvýklém duchu zahájí české hudební uskupení Forma ve společném vystoupení se slovenským producentem Stroonem. Ti doprovodí klasiku německého expresionistického – němý film Metropolis Fritze Langa. Celý večer bude doprovozen autorskými vizuálními sety přizvaných umělců Emmanuela Biarda, Bego M. Santiago, Lasala, Sugy, Texy a fiddy.

Čtvrtek 24/4: 350 Kč v předprodeji, 450 Kč na místě.
Pátek 25/4: 400 Kč v předprodeji, 500 Kč na místě.
Čtvrtek a pátek 24-25/4 ve Veletržním paláci: 600 Kč pouze v předprodeji

Web a podrobné informace: www.lunchmeat.cz

Dodal: Pavel Eichler
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LUNCHMEAT FESTIVAL

Čtvrtek 24. 4. 2014
Vstup: 450 - 600 Kč
Vystupují:
Algorave III (CZ/SK), Nonotak (FR), Aoki Takamasa (JP), Dopplereffekt (US), Forma + Stroon (CZ/SK), Rain Dog (UK), Koreless (UK), Throwing Snow (UK), Tim Exile (UK), 813 (RU), Evian Christ (UK), MssingNo (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika