V Roxy udělali anketu

V Roxy udělali anketu

08. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Management klubu se k příležitosti svých 14. narozenin zeptalo svých návštěvníků na jejich největší zážitek v Roxy.
Můj největší zážitek v Roxy je vlastně každá noc tam strávená. Ale poslední byt na Zenu, kdy vládla nepříliš clubová atmosféra, ale ve chvíli, kdy přišel Burian se to rozjelo. Je to vždycky hrozně emotivní, kyž člověk vidí, jak Dj pomocí hudby dokáže "zmanipulovat" lidi. A v Roxy je to vždycky hrozně silné! Proto ji mám ráda a rozhodně tam budu do budoucna chodit! Díky že jste :o)

Muj nejvetsi zazitek byl jiz pri prvny navsteve roxy,v listopadu 2002,protoze na bushi hral high contrast a ja dnb miluju uplne nejvic!

Zdravím, no co bych napsal o největším zážitku v Roxy...? Každá návštěva je pro mě zážitek. 13. narozeniny minulý rok byly úplně super! Ale teď k tomu zážitku...asi na Silvestra, když jsem přišel už po půlnoci, u vstupu jsem si rosekal telefon a jak jsem ho tam tak dával dohromady, tak jsem nechtěně prošel dovnitř zadarmo. Než jsem se vzpamatoval, tak tančím na parketě. Jinak ale jsem poctivý platící :o) Ten zážitek ovšem vychází až z toho že jsem tam pařil asi do devíti a byl to můj nejlepší Silvestr forever.

Když se blížil Silvestrovský večer, neustále jsem přemýšlela, kde bych ho strávila. Poněvadž jsem v Roxy několikrát byla a líbilo se mi tam, tak jsem se rozhodla, že ho strávím v Roxy. Dnes už vím, že jsem udělala dobře. Nikdy jsem nezažila tak úžasný večer jako tenkrát. Atmosféra byla úžasná, DJ`s hráli fakt krutě, hlavně AKIRA, nebo Orbith..... Poznala jsem tam dost nových lidí a poprvé jsem se cítila okouzlena prostředím. Od té doby se snažím být v Roxy co nejčastěji(pokud to peněženka dovolí :-)).

Největší zážitek mě bude po dlouhé době jistě čekat v klubu Roxy v sobotu 10.6.2006, pokud vyhraju lístek a budu se moct podívat na určitě strhující vystoupení JOHNA B, Koogiho, Nitropanka a dalších... (ne jako to, co předvedl např. Roni Size na svém vystoupení v Praze...) :-o

Ahoj lidi. Tak muj nejlepsi zazitek v Roxy pripada, tak trochu divne na lonskou "posledni party v Roxy". Diky tomu jsem celou tu noc vzpominal,na to co vse jsem v tomto prostoru zazil za tech nekolik let. Tech zazitku bylo tolik ze bych mohl psat a psat ale tento byl opravdu nejlepsi jeste diky tomu ze tam se mnou byli lidi,ktere
mam strasne moc rad.

Ahoj ... je mi 30 let a do klubu už vyloženě chodim jen za muzikou. Takže pečlivě vybírám produkci a určitě nejsem tím pravidelným návštěvníkem ... Roxy pro mě vždycky byla středobodem klubovýho života v Praze. Musim přiznat, že ten prostor je opravdu skvělej a člověk tam splyne s muzikou jedna radost :-) A tak asi tím největším zážitkem, ale bohužel v tom špatném slova smyslu, bylo přerušení (nebo tedy výrazné omezení) produkce klubu v loňském roce. Jelikož v Dlouhé ulici bydlí i můj kámoš a já chodím kolem každou chvíli, tak pro mě bylo utrpením projít večer kolem klubu, aniž by se kolem nesrocovali lidi, venku se nepokuřovalo a tak ... no prostě tichej plácek a po ikoně kulturní mapy Čech ani památky. Člověk si pořád řikal, že to přeci není možný, že to takhle nemůže být napořád, "druhej Bunkr" ( v kterym jsem mimochodem nikdy nebyl ...). A tak jsem vážně rád, že se to zase dalo všechno do pořádku a Roxy opět žije ... díky za koncert Xaviera Baumaxy a hlavně velký dík Josefu Sedloňovi, za to, že loni na Rádiu 1 "objevil" písničku "Blind my mind" od Flunk, která mi v tý době strašně moc pomohla. Takže ve čtvrtek v Roxy naviděnou a naslyšenou, já určitě dorazim.

Tak jak bych mohla začít svůj příběh o nejlepším zážitku z Roxy? Opravdu velmi originálně. Byla jsem ze svoji kamarádkou v Praze teprve krátce…Možná tak týden, ale už jsme slyšely, kde by se tady dalo celkem dobře zatancovat a pobavit. Napsala jsem kamarádovi, aby mi na internetu našel adresu Roxy a pak mi zavolal jak se tam dostanu a kde to přesně je. S kamarádkou jsme se mezitím pěkně namalovaly, oblékly a po dlouhé době jsme si obě vzaly dokonce i podpatky. Za chvíli zavolal kamarád a řekl nám, že je to na Školské ulici, číslo 28 a musíme vystoupit na zastávce metra Náměstí republiky. Už pořádně nevím, kterým směrem jsme se to pak z metra vydaly, ale myslely jsme, že jdeme dobře. Našly jsme si pak ještě mapu města a tam jsme pořádně nastudovaly trasu na Školskou ulici….A právě teď začalo naše bloudění!! Prošly jsme jednou uličkou, která se nám zdála, že by to mohla být ona a dostaly jsme se k Prašné bráně, zarazily jsme se, ale řekly jsme si , že to je v pohodě a určitě se tudy musí jít.Tak jsme to začaly obcházet až jsme se ocitly kolem Prašné brány podruhé…To už nám nedalo, potkaly jsme taxíka a tak jsem se odvážila zeptat, kde že je ta Školská ulice…Chudák taxikář byl snad zmatenější než my a něco zakoktal a odjel:-(. Tak jsme se opět vydaly na vlastní pěst neznámými uličkami a zase jsme natrefily na Prašnou bránu!!!! To už jsme byly obě opravdu nešťastné a pomalu jsme to vzdávaly. Hlavně nás začaly bolet nohy v podpatkách a obě jsme byly už protivné. Po menší hádce se nám poštěstilo a potkaly jsme taxikáře a ten už nám celkem ochotně řekl, kde ta zatracená ulice je:-). Už jsme ji našly bez problému, ale naskytl se další problém!! Prošly jsme všechny domy v ulici a zjistily jsme, že tady vůbec nic není!!! A to můžu říct, že jsme už byly pěkně zoufalé a utahané, protože jsme v té zimě bloudily tak dvě hodiny!! Hlavně jsme začaly řešit co nám to ten kamarád dal za adresu a ne zrovna pěkně jsme ho oslovovaly. Po chvilce nadávek jsme se uklid nili a že na to už kašlem a jedem domů. Jak jsme šly zpátky, opět nám zkřížil cestu taxík. S Katkou jsme se na sebe podívaly a řekly jsem si, že by jsme mohly jet do klubu taxíkem, když už jsme venku a je očividné, že se tam pěšky nedostaneme. Nastoupily jsme do auta a řekly jsme, že chceme odvézt do klubu Roxy. Vyhověl nám a my se prozíravě zeptaly, kde že to vůbec je!! Podíval se na nás a řekl, že ta ulice se jmenuje Dlouhá!!! Tak to nás opravdu málem položilo:-). Po chvíli dalších nadávek jsme se tomu začaly smát a řidič na nás nechápavě kouknul a my ho uvedly do situace…Nic jiného mu pak nezbylo a musel se začít smát taky.

Nakonec nás opravdu dovezl k Roxy a my se celé šťastné vrhly do víru tančících lidí, abychom rozmrzly a pak hurá na nějaké ty panáky a říkaly jsem si, že tohle se opravdu může stát jen nám a že na tohle nikdy, ale opravdu nikdy nezapomeneme:-). A jaká byla zábava? Opravdu velmi vydařená:-). A co jsme si hlavně z téhle noci odnesly? Ani jedna už nechce vidět hodně dlouho Prašnou bránu:-))!!

Jel jsem s pritelkyni na Groove Armadu do Roxy, a protoze jsme z Plzne zvykli, ze konziky zacinaji nejdriv v pul 10 nebo kdyz je party tak az o pulnoci, nedelali jsme si moc obavy a zastavili se jeste po kramech a na vecu. Kdyz jsme v 22.00 dorazili do Roxy, ani me moc neprekvapilo, ze byla fronta do saten. Stoupli jsme si do rady a cekali. Trochu jsem se divil, proc lide ve fronte nemaji bundy... Za chvili jsem uslysel par tonu a rikal si: To znam...?! Ano, byla to GA a prave koncila. Videli jsme je 2 minuty za ty prachy. Jinak nej.. byl vzdycky bozsky Adam Freeland.

Každý večer strávený v klubu Roxy, je pro mě tím největším zážitkem a to néjen mým, ale i mých přátel. Nevím o žádném jiném tak dobrém místě, kde se člověk může skvěle odreagovat a přitom poznat spoustu báječných lidí.

Cca před rokem jsem poznal skvělou atmosféru, ozvučení a báječné lidi i personál v tomto pro mě dnes nejlepším hudebním a tanečním klubu.

Šel jsem si poslechnout na popud svých kamarádů Michaela Buriana a to co mě tento večer čekalo dnes přirovnávám k nejlepším večerům mého života. Poznal jsem svou nynější lásku, spoustu nových lidí, slyšel parádní sety a viděl vydeoprojekci jako nikde jinde. Jedním slovem mazec.

Když se dnes domlouváme s přáteli na víkendovou akci, pak je odpověď jednoznačná ...klub Roxy...

Zdravim.K 14.narozkam Roxy samozrejme srdceryvne:-)) blahopreju!!Chodim k Vam snad od zacatku-a prvni,takze mozna nejvetsi zazitek byl koncert Kumandzasovych Plastic Beatles..
Ted -na stary kolena spis davam prednost tanecni muzice:-)

Moje prvni akce v roxy, coz byl Indy a Wich, kdyz predstavovali jejich "nove" album ( rok zpet ).

Po prolezeni vsech moznych zakouti klubu, sme se s kamarady zacaly odebirat k hlavnimu cily akce, hudba samozrejme.

Mezitim v klubu poletovala blondata slecna s mikrofonem a kamerou za zadama ( pozdeji jsem se dozvedel, ze slo o Katku z hudebniho poradu T-Music ). Po vzajemnem pohledu se ke mne priritila s tim, ze se mnou udela take rozhovor. Kamaradi takticky uprchli. Nejak me obklopily pocity nervozity a pri pokusu si zapalit cigaretu sirkou, mi spadla primo na mikinu, tak mam ted peknou vzpominku za svoji blbost .. vse samozrejme natacela kamera :)

Kdyz tam hral Loutka a ja se seznamil se svou nejvetsi laskou, kterou si v srpnu vezmu za zenu.

Těch je poslední dobou u Vás nějak pomálu.... ale jeden přeci mám...

Vždcky si to u vás vychutnám,když je dost lidí a za mixákem stojí někdo z mích oblíbených Djs. naposledy to byla Dj.Lucca a její Frisco Tour je opravdu jedinečná a její sety mě vždycky dostanou do varu byla skvělá atmosféra a tancoval jsem až do ranních hodin....asi to není nějak extra zážitek,ale pro mě takový párty znamenají moooc!

Groove Armada live,uz po 2. me dostali aji sme si koupili tricka.Jo a dotahnete ty London Electricity!

Pokazdy kdyz tam hral Buschwacka s Paskinem a prichazel jsem dolu po schodech a videl jsem tech 1000 lidi a jak dunej basy - Vzdycky jsem mel husi kuzi. Bylo to jak kdyz si obraz pustis zpomalene. Nabrosta bomba a hlavne ta atmosfera!!!

Můj největší zážitek z Roxy byl letos na Silvestra,byla to ta nejlepší party v pro mě nejlepším klubu vůbec

Info k akcím v rámci 14.narozenin klubu Roxy

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
pete
24. 09. 2006 | 18:14:02
+0 | -0
roxy neznasam,barmani kradnu,kradne sa tam,prevadzkari su pekne svine...cross and sux rulezz
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika