Lucca oslaví narozeniny se Smokin Jo

Lucca oslaví narozeniny se Smokin Jo

14. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Magnum Club & Restaurant a Lucca si Vás dovolují pozvat na třetí pokračování rezidentní noci Be My Guest, v rámci které oslaví naše nejlepší djka své narozeniny! Hostem pátečního večera 30. 5. bude také britská djane Smokin Jo.
Ta se českému publiku představila naposledy v roce 2008 na hlavní stage festivalu Creamfields Central Europe v Břeclavi a ten samý rok v pražském klubu Mecca! Line-up na hlavní stage dále posílí české djky K.Sandra & Adlet. Celý večírek rozjede rezidentní dj Tokátko.
 

Tato párty bude vylepšena o druhou stage, která si najde své místo v prostorách restaurace Magnum a bude uspořádána jako "chillout zone" sloužící k odpočinku v průběhu celé akce. O hudební doprovod se postarají zástupci Deep Smoke, kteří si pozvali jako hosta druhou zahraniční headlinerku, kterou bude půvabná argentinská djka Jessica Diaz!

Pro návštěvníky akce bude připraven welcome drink, drobné občerstvení, chillout zone v prostorách restaurace a pro majitele VIP vstupenek také oddělený salónek s rautem, VIP toalety a přístup na stage!

Těšte se tedy na nabitý večírek plný zajímavých vystoupení. Speciálně na tuto akci bude v klubu posílen zvukový aparát, takže rozhodně zažijete velice nevšední hudební zážitek a budete z klubu odcházet s pocitem spokojenosti a naplnění.

VSTUPENKY
Předprodej: 250 Kč
Na místě : 350 Kč

Vstupenky je možné zakoupit v prodejní síti Ticketpro na https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/643734/be-my-guest-smokin-jo-uk-lucca-b-day-party

Oficiální afterparty proběhne ve vyhlášeném pražském after clubu STUDIO 54!

- posilněný soundsystém v klubu
- 2nd "lounge stage"
- videomapping projekce
- profesionální barmani a sexy obsluha
- fotografie po akci na fb magnum clubu

REZERVACE
tel. +420 273 134 910
mail. rezervace@magnumclub.cz

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1495558713992548/

Dodal: Štěpán Ježek, Epic Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE MY GUEST: SMOKIN JO + LUCCA BIRTHDAY PARTY

Pátek 30. 5. 2014
Vstup: 250 - 350 Kč
Vystupují:
Smokin Jo (Space Ibiza, Area Remote - London/UK) , Lucca (Sound of Acapulco , K.Sandra, Adlet, Tokátko, 2nd Stage – Jessica Diaz (Baile Musik – Argentina), Jag Kiranmay (Seva rec./Deep smoke), Rob Smile (Deep Smoke), Collin (Lazy Bass)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika