Australská Trancegression míří do Prahy

Australská Trancegression míří do Prahy

19. 05. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedinečný klubový koncept, který vznikl v australské Melbourne, zavítá po zastávkách v Thajsku a Malajsii také do Prahy. Můžete se těšit na lineup poskládaný z hudebníků z Austrálie, Holandska, Anglie, Slovenska a České republiky.
Akce proběhne v krásném prostředí klubu Magnum, 23. 5. 2014. Vstupné je pouze 5 Euro. Dveře klubu se otevírají v 9 hodin.

Kdy: pátek 23. 5. 2014
Kde: Magnum Club & Restaurant, Štefánikova 18/25, 150 00 Prague
Stránky akce: https://www.facebook.com/TrancegressionEvents
Stránky události: https://www.facebook.com/events/313297598821560/
Stránky klubu: http://magnumclub.cz/


Darren Porter (UK / GER)
www.darrenportermusic.co.uk
Jedna z největších hvězd současné trancové scény. Jeho tracky jsou nezaměnitelné, plné energie a radosti z hudby. Plným právem je Darren jeden z nejvytíženějších trancových jmen současnosti.  Ti co si ho pořádně neužili na Trancefusion kvůli krátké hrací době, si to můžou vynahradit již za 14 dní na Trancegression.
 

ReOrder (SK)
www.djreorder.com
ReOrder je bezesporu jedním z nejslibnějších producentů na dnešní trance scéně. Nedávno vystoupil na jedné z největších halových akcí ASOT 650 v Utrechtu, kde tvořil lineup s nejlepšími djs světa.

James (AUS)
Založil v roce 2007 rádio show Trancegression, která se po dvou letech přesunula do klubového prostředí australského Melbourne. James se snaží tento koncept rozšiřovat dále do všech koutů světa a může se pochlubit zastávkami v Thajsku, Malajsii a nyní v Praze. Svů styl specifikuje jako“ I play uplifting, emotional classic and new trance 140bpm+“ 

DJ Angelique (NL)
www.trangelique.com 
Se může pochlubit vystoupeními na velkých evropských eventech, jako jsou Quest4Trance 2011 Grotesque 2012 a 2013, Hypnotize 2011, 2012 a 2013 a mnoho dalších. V České republice bude vystupovat poprvé. Její styl specifikuje jako „Uplifting driving Trance with a bit of Tech“

Boxi (CZ)
www.djboxi.cz 
Boxi je českému publiku znám především vystoupením na legendární halové akci TRANCEFUSION či Officiální TRANCEFUSION PRE-PÁRTY, které proběhly v Průmyslovém paláci a v pražských klubech Sasazu a Mecca. Boxi je i residentem projektu IN Trance, díky kterému se za djský pult postavil se světovými matadory jako je Artento Divini (NL), Jorn van Deynhoven (NL), Daniel Kandi (DK), James Dymond (UK), Temple One (UK), Arctic Moon (PL), A.R.D.I. (PL) a mnoho dalších. V poslední době se objevil na pódiích hudebních událostí jako byl Sun festival nebo Trance Department. 
Boxiho styl se dá specifikovat mezi uplifting a tech-trance.

Sety: http://www.djboxi.cz/index.php/music

Dodal: Jaroslav Boxan
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEGRESSION

Pátek 23. 5. 2014
Vstup: 130 Kč
Vystupují:
Darren Porter (UK/GER), ReOrder, Angelique (NL), Boxi, James (AUS)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika