Červnový program Roxy

Červnový program Roxy

05. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ještě před letní pauzou přinášíme výběr z tradičně kvalitního programu pražské Roxy. Než se rozprchnete na prázdniny a dovolené, určitě ještě do oblíbeného klubu zajděte. Je z čeho vybírat.
Pátek 6. 6. - SIGMA
Dvojice Sigma patří mezi producentskou špičku melodického drum&bassu a může se pyšnit releasy na labelech jako je Hospital Records či Breakbeat Kaos. Populární jsou singly z poslední doby - Rudeboy nebo Nobody To Love. Doplní úderný český support Volume Plus, Akira, Twited Minds a Thiew.
 

Sobota 7. 6. - FLOW VS. ELEMENTS
Hned následující den po dnb párty se Sigma můžete zajít na společné vydání úspěšných klubovek Flow a Elements. Do dvanácti je vstup zdarma a vystoupí rezidenti obou akcí Roman Rai (Flow), Fatty M (Flow), Biodan (Elements), Slater (Elements), Tazz (Elements). Uslyšíte ta nejlepší jména české house music na jednom místě!

Pátek 13. 6. - FREERIDE.CZ SUMMER NIGHT
Komunita holdující surfingu, wakeboardingu, mountainbikingu, snowboardingu a freeskiingu se opět sejde, aby společně přivítala letošní léto. Hlavními hvězdami tohoto večera bude rakousko - britské duo Mr. Dero & Klumzy Tung.
 

Pondělí 16. 6. - ZAKK WYLDE - BLACK LABEL SOCIETY
Legendární kytarista Zakk Wylde se svou kapelou Black Label Society. Ano, ten Zakk, jehož kytarová sóla doprovázejí vystoupení legendy žánru Ozzyho Osbourna. Do Prahy přiveze nový materiál v podobě právě vycházející desky Catacombs of the Black Vatican.

ZAKK WYLDE - BLACK LABEL SOCIETY

Ihned po koncertě budou následovat Free Mondays se zahraničním hostem – vystoupí Gavyn Mytchel z londýnského Ministry of Sound, doprovodí jej jeho krajan Semi Stef a český Rusty Fox. Vstup na Free Mondays tradičně zdarma.

Úterý 17. 6. KRS ONE
Slyšel tady někdo policejní sirény? That"s right! Taťka hip hopu KRS-One aka The Boom Bap aka The Teacha aka největší boss aka to nej, co hip hop dokáže, si nás po dvou a půl letech opět podá. Lucerna Music Bar mu minule byl malý, nenechte si ujít tuto rapovou událost června v Roxy.
 

Čtvrtek 19.6. - sobota 21. 6. KLUBOVÁ NOC UNITED ISLANDS
I lketos se Roxy zapojí do největšího pražského hudebního festivalu – United Islands of Prague. Po tři dny Vám se vstupem zdarma nabídne velmi kvalitní program. Ve čtvrtek zahrají Palermo, Věc makropulos a djs L’Base, Rabbit. V pátek vystoupí Bottled in England (DK), Ashram (IND/UK), 3Logit (CZ) a djs Grove s Babe Elen. Sobotu zakončí Kamp! (PL), Tigerhead (Berlin), MGDLN (CZ), Manio, Mazath.

Kromě toho samozřejmě každé pondělí zdarma Free Mondays a zbytek měsíce vyplní klubové akce Enjoy House, Definition House, Refreshment nebo Roxy Shine, kam je vstup do půlnoci rovněž zdarma. Climax bude v sobotu 28. 6. 2014.

O prázdninovém program klubu Vás budeme informovat brzy.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SIGMA

Pátek 6. 6. 2014
Vstup: 200 Kč v předprodeji
Vystupují:
SIGMA (UK), Volume Plus, Akira, Twisted Minds, Thiew
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika