Brněnská Breaking point nabídne zahraniční dnb line up se vstupem zdarma

Brněnská Breaking point nabídne zahraniční dnb line up se vstupem zdarma

25. 06. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Drum and Bass party se bude konat 12. 7. v prostředí skladového komplexu Vlněna v Brně poblíž Hlavního nádraží. Představí se producenti a djs světového formátu z Velké Británie, Řecka a Slovenska. Výtěžek z akce navíc poputuje na dobročinné účely.
Tato událost oficiálně podpoří nadaci Krtek pro onkologické nemocné dětské pacienty – za účelem vybrat co možná nejvíce peněz pro ty, kteří je potřebují.
 

Mimořádnost industriálních skladů Vlněná spočívá také ve skutečnosti, že se již brzy plánuje jeho demolice, a proto budete pravděpodobně jedni z posledních návštěvníku tohoto unikátního komplexu. Můžete se těšit na venkovní grilovačku a plně vybavený bar s přátelskými cenami.

Breaking Point vám přinese brněnská, ba dokonce i celostátní debutová vystoupení tří zahraničních headlinerů, jejichž jmená jsou známa napříč celosvětovou drumandbassovou scénou. V neposlední řadě se představí Dephzac, ambiciózní slovenský interpret, momentálně žijící v Brně:

Disphonia (Eatbrain, Rise Audio, Citrus Recordings)
Řecké duo Disphonia jsou hlavním představitelem tamní, ale také zahraniční neurofunkové scény ,kteří po řadě úspěšných releasů na lebelech jako Rise Audio a Citrus, před nedávnem vydali svůj nejnovější track „War Bunker“ jako součást veleúspěšného alba „Tales of the undead“ na labelu Eatbrain. Jedná se o jejich první vystoupení v ČR, doprovázené vysokým očekáváním jejich fanoušků. Takže se těšte na pořádnou nálož greekfunku!

Gore Tech (PRSPCT, Ad Noiseam, Sonic Terror)
Se svým posledním releasem 'Hammers of Blasphemy' EP na předním labelu PRSPCT si Gore Tech upevnil své renomé ve světě tvrdšího drumandbassu. S podporou množství umělců napříč celou scénou a tracky vydanými na známém evropském labelu „Ad Noiseam“ zabývajícím se experimentální elektronickou hudbou se Gore Tech vydal svou originální cestou světem drumandbassu. Na své první vystoupení v ČR si připraví zbrusu nový live set, který vás nenechá na parketě vydechnout.

MethLab Mystery Guest
Jedno z hlavních jmen, které může MethLab nabídnout, podporovaných celosvětovou základnou fanoušků, se představí v Brně taktéž poprvé. Jeho set snadno poznáte podle nezaměnitelného a unikátního zvuku. Zatím vás budeme napínat…

Dephzac (Dephrecords, Dispatch,Citrus)
Dephzac, původem ze Slovenska, se nedávno přestěhoval do Brna čímž nepochybně obohatil a rozšířil zdejší drumandbassovou scénu. Svým výkonem za mixem se již mnohokrát zapsal do povědomí jak českých tak evropských raverů. Momentálně pracuje na svém prvním LP, které vyjde na jeho labelu „Dephrecords“, obsahujícím mimo jiné také collab s řeckým duem Disphonia.

Dodal: Va.czech , Bassinfection
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAKING POINT

Sobota 12. 7. 2014
Vstup: zdarma
Vystupují:
Disphonia (GR), Gore Tech (UK), Dephzac (SK), MethLab DJ, Bassinfection DJs, Breaking Point DJs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika