Elektrabel na Hangárech

Elektrabel na Hangárech

16. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hangáry 2006 posilují svůj line up o talentovaného Elektrabela. Další poslední informace nalezete v článku.
Pro všechny příznivce techna a experimentální muziky tu máme novinku: headlinerem čtvrté stage - Kamikaze Experimental Techno Zone - bude Elektrabel. Zvukový mág a zástupce amerického labelu Jeffa Millse "Axis" patří mezi nejskromnější a zároveň nejvýraznější postavy české techno scény. A co o něm soudí Američané? "The objective of Elektrabel will be to discover a definitive level of sheer intrigue and mystic." Těšme se tedy na jeho mystické vystoupení příští týden na hradeckém letišti.

Posílená doprava
Dopravní podnik města Hradec Králové ve spolupráci s pořadateli vychází vstříc všem návštěvníkům festivalu Hangáry a posiluje svoji autobusovou linku č. 15, která jede z hradeckého hlavního nádraží přímo na hradecké Letiště. Na lince č. 15 bude tak v exponované časy jezdit dvakrát více spojů oproti klasickému jízdnímu řádu.

Před nádražím budou navíc přistaveny speciální vozy taxi Caravela označené Hangáry, které budou návštěvníky vozit za zvýhodněné jízdné. Při plně obsazeném vozu vyjde jízda jednoho pasažéra na 30 Kč.

Hangary 2006

Pro všechny, kteří se rozhodnou na festival přijet vlastním vozem bude připravena navigace ze všech hlavním směrů. Parkovat je možné přímo u vstupní brány na dostatečně velkém parkovacím prostranství za příznivou cenu 50,- Kč za jedno vozidlo po celou dobu festivalu.

Zastřešení pro 2500 osob
Přestože meteorologické předpovědi počasí slibují čistě letní počasí, pro jistotu jsme se rozhodli informovat o velmi kvalitním „protidešťovém“ zázemí, které festivalu poskytuje královehradecké letiště. Dvě hlavní stage jsou situovány do udržovaných dříve vojenských krytých hangárů tzv. úlů, které budou zároveň z celé jedné strany otevřeny. Bary, funky a techno zóny zastřeší stany, proto se návštěvníci rozhodně nemusí bát, že by v případě deště mokli nebo se naopak dusili v prašném a vydýchaném prostředí. Prach nehrozí ani venku, veškeré komunikace jsou mezi hangáry vybetonované, objekty pak lemuje zeleň a stromy.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika