Dj Fresh na pražském Gravity festivalu

Dj Fresh na pražském Gravity festivalu

24. 07. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Užijte si podzim v rytmu taneční hudby. V obchodním centru Arkády Pankrác se bude po roce opět tančit. Přesné datum bylo stanoveno na 17. 10. a prvními potvrzenými jmény jsou britský DJ Fresh, Robin Schulz z Německa a Nizozemec Sandro Silva.
Jak je již několikaletým zvykem, Arkády Pankrác se 17.10. opět otevřou taneční hudbě. Letos však s lehkými změnami. Na scénu přichází nový promotér, který dává festivalu doslova jiný rozměr. „Gravity festival se zaměří především na pohodlí partypeople. Chceme mít všude dostatek barů a vše potřebné k tomu, abychom dokázali uspokojit i toho nejnáročnějšího návštěvníka,“ říká promotér Gravity Festivalu.

V pasáži centra na Vás budou čekat dvě stage obsazené nejprestižnějšími jmény současné taneční scény. Nedílnou součástí budou špičkové světelné efekty a kvalitní zvuk. V prostorách vyroste deset barů, cocktail bar a nebudou chybět ani stánky s jídlem a chill smooking area. Samozřejmostí je mobilní šatna a lockerboxy. Důraz je tento rok kladen především na kvalitu a pohodlí. Do deníčků si nezapomeňte poznamenat datum 17. 10. Gravity Festival - Arkády Pankrác.

Dodal: Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GRAVITY FESTIVAL

Pátek 17. 10. 2014
Vstup: od 299 Kč
Vystupují:
DJ Fresh, Robin Schulz, Sandro Silva, Kryder, TV Noise, Brian, Lafayette, Deep Deer, Bon Finix, Tripmain, Chris Kaufman, DJ Eagle, Faith, Elite, Hrusha
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika