King of My Castle s Candy De La Cox v Duplexu

King of My Castle s Candy De La Cox v Duplexu

01. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Duplex a Junior Jan uvadí další díl house noci King of My Castle v klubu Duplex v Praze v sobotu 2. 8. 2014. Těšit se můžete na skvělý zvuk, sexy tanečnice a specíalní performaci artistů! Touto edicí provede rezident dj, producent Junior Jan a specialni hosté - DJane Candy De La Cox a Moodies & Anni Massaceur.
KOMC rezident JUNIOR JAN se v roce 2005 se začal prosazovat svým spontánním vystupováním za gramofony a také jako producent, který se svou poctivou prací ve studiu snaží o jedinou věc, pobavit lidi. Po zveřejnění prvního tracku v roce 2009 o něj projevil zájem progressivní US label Liquid Grooves, který je součástí sítě Proton s automatickou exkluzivitou portálu Beatport V současné době vydává pod zahraničními labely v Rakousku a Španělsku. Kromě pravidelného hostování na tanečním Dance rádiu za svou kariéru vystoupil po boku největších techno hvězd jakými jsou Carl Cox, Umek, Dave Clarke, Mark Knight a jeho sound je slyšet na všech význámných eventech v ČR i za hranicemi.
 

Specialní host číslo 1 bude CANDY DE LA COX, což je talentovaná slovenka, která si říká DJane Candy De La Cox. Její kořeny sahají do centra Slovenska, kde se narodila v roce 1989 v menším městě Trenčín. S DJingem začala nedávno a díky velké vášní a oddanosti k taneční hudbě sa pomalu stává její sen skutečností. Inspirováná je velkými favoritami jako jsou např. Nicole Moudaber, Carl Cox, Dubfire a dalšími světoznámymi DJs se tedy rozhodla také hrát před tisícemi lidí. Má jedinečný undergroundový tech-house styl a miluje hraní na halových akcích, kvůli jejich obrovské atmosféře. Candy je vždy připravená a otevřená novým výzvám a pravě těd prináší svůj talent na taneční trh!

Dalším speciálním hostem bude producentský team MOODIES & ANNI MASSACEUR, který po sobě zanechal za dva roky působení na taneční scéně značnou spoušť. Jejich ambice dobýt světovou scénu se projevují s prvním vydaným singlem „Million“ u nizozemského labelu Soundz Good. U stejné společnosti vydávají i následující EP „Bad Parenting“ a „Pill“, které se taky stává hymnou šňůry „Helax Open Air“ festivalů. Tvoří také remixy pro Akona a Pitbulla. Mezi další zajímavé remixy patří dva kusy pro SHato & Paul Rockseek vydané u společností Black Hole recordings a Horybeat recordings. Anni Massaceur objevil svou přízeň k mikrofonu během moderování ve své době veleúspěšné „Vertifight tour“, na kterou, pod svým občanským jménem, navázal angažmá v jednom z vedoucích rádiích Moravskoslezského kraje, Kiss Morava. Z víkendového moderátora se během několika měsíců propracoval na hlavní vysílací čas a nyní každé ráno oslovuje statisíce posluchačů. Kromě ranní show dokázal Anni prosadit do programu rádia vlastní pořad „Kiss Party Hard“, ve kterém každý čtvrtek prezentuje to nejlepší, co se ve světě EDM urodilo. Ke spojení všech třech osob a dvou projektů došlo na podzim roku 2013, v roce 2014 už vystupují Moodies & Anni Massaceur pouze pod společnou značkou a vydávají první společný big room singl Titty Twister!

Jestli si myslíte, že klub Duplex na pražském Václavském náměstí je převážně o taneční scéně a noční zábavě, tak to jste zřejmě ještě neochutnali speciality místní restaurace. Ve stylovém interiéru terasy budete mít pocit, že jste se ocitli v oáze nad střechami Prahy a pod vámi zůstal ruch velkoměsta. Restaurace je otevřená již od 11 hod. Ti, kteří by po večeři chtěli volně navázat na noční zábavu v podobě klubové scény, nemusejí chodit daleko, jednoduše se přesunou o patro výše!

LINE UP
22:00 Junior Jan
00:30 Candy De La Cox
02:30 Moodies & Anni Massaceur

REZERVACE & VIP
E-mail: reservation@duplex.cz
Tel.: +420 732 221 111

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1448979298684753/

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KING OF MY CASTLE

Sobota 2. 8. 2014
Vystupují:
Candy De La Cox, Junior Jan, Moodies & Anni Massaceur
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika