Čtvrteční Unplugged na Bukanýru

Čtvrteční Unplugged na Bukanýru

28. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak jak? Slunce stále pálí a pokud to pálí také vám a vlastní vinou, či pouhou chybou se neřadíte mezi zástup zabedněnců, pak už za ta horká léta jistě víte, že všude dobře, u vody nejlépe... A jedno místo je tady v Praze u všech těch příležitostných námořníků, námořnic a námořňátek zvláště populární.
Už dlouhých 16 let se z baráku na vodě, který už tolikrát změnil barevné provedení, místo kotviště i zázemí pro tancechtivé ozývá dobrá muzika a právě house music má na House boatu U Bukanýra stylově přednost. Už od čtvrtka se tu dějí věci a dýdžejové si spravedlivě předávají štafetový kolík. Ve čtvrtek 28. srpna tomu nebude jinak a na Unplugged opět dorazí odpočatá a odvážná čtyřčlenná posádka, která má ráda výzvy a pevně sevře kormidlo ... Kdo to bude tentokrát?

Práh těch známých bílých dveří dokořán už krátce po osmé večer svorně překročí DJ Face a MC Manda! A jako obvykle s lodními zavazadly... První stále ohýbá hřbet pod nákladem nových asfaltových dobrot na zádech, druhý už téměř nevychází z domu bez svého sexy mikrofonu a elegantního a zároveň velmi inteligentního efektoru. Dejte jim pár minut na zapojení a krátkou zvukovou zkoušku a po tři hodiny se oba budou následně starat o to, abyste si užili nové placky z oblasti tech house a acid house doplněné o živý vokál, který jim dodá ten správný šmrnc a bude reagovat na aktuální dění na palubě. S lehkostí sobě vlastní na zahřívací úvod ve 23:00 plynule naváže zvukový inženýr sound systemu Pure Rhythm DJ Rescue alias Duplo. Také u něho bude tentokrát hrát prim tech house a vy se tak můžete těšit na velmi sofistikovaný set, kde si přijdou hlava i pata na své. Unplugged je párty multižánrovou a neskutečně široký záběr razí už roky třetí hráč tohoto večírku. Sotva Abu vyřkne poslední slovo v dalším dílu pořadu Bass Trap na Radiu 1, zabalí si fidlátka a vydá se taktéž na Vltavu, aby přispěl svou troškou do mlýnice zvuků a ruchů. Pouhých 120 minut má k vyjádření, ale vy si budete připadat jako když se díváte na tři filmy zároveň. Tolik stylů, tolik elektronických subžánrů, množství zdánlivě neslučitelných kombinací, zatím nevydané promo s přehledem doplní i dvacet let stará pecka. Ano, opravdu to jde a vy možná zapomenete z rozrušení a roztržitosti dýchat. Šnorchly však bohužel nerozdáváme...

Tak si to shrňme... Sedm hodin muziky, tři hráči, kteří muziku napříč žánry hltají ve dne i v noci a srbský vokalista, který má stále něco na srdci i na jazyku. O patro výše můžete povečeřet lahůdky z místního grilu, které na parketu spolehlivě vytancujete. K tomu lahodné drinky se zvonícími kostičkami ledu a ten pohled na Smetanovu řeku právě na tomto místě vážně stojí za to. Na víkendové mačkanice zapomeňte - s námi si všechny tyhle zážitky vychutnáte zdarma a s mnohem větším komfortem. Ruku na to!

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED

Čtvrtek 28. 8. 2014
Vystupují:
djs Face (Techno.cz) feat MC Manda, Abu (Radio 1), Rescue (Pure-Rhythm)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika