Anish Sood - djská celebrita z Indie v rozhovoru

Anish Sood - djská celebrita z Indie v rozhovoru

27. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Anish Sood je jedním z nejznámějších djs a producentů z Indie, své umění předvedl v pražském Duplexu již loni. Tento pátek se vrací na místo činu a my vám s ním přinášíme rozhovor.
Ahoj Anishi! Jak se poslední dobou máš? Jak sis užil letní sezónu a jaké vystoupení byly pro tebe letos v létě nejlepší?
Ahoj! Mám se skvěle, díky za optání. Léto bylo fantastické. Posledních pár týdnů jsem cestoval po Evropě. Za celé léto jsem měl spoustu zajímavých vystoupení, ale to nejlepší z nich bylo určitě Sunburn Reload ve městě Vadodara u nás v Indii. Je to velice malé město, ale dorazilo za námi přes 4000 lidí a bylo to opravdu crazy!
 

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/551040625006335/

Když se řekne party v Indii, tak se mi rozhodně vybaví GOA Full Moon party nebo nějaký psy-trance event. Můžeš nám trošku popsat momentální situaci na indické scéně?
Psy-Trance zde býval kdysi opravdu na prvním místě, ale nyní je to všechno o House Music. Máme zde spoustu zajímavých velkých House & Deep House akcí a také Techno & Tech-house hodně stoupnul v popularitě.

Anish Sood

Vím, že si rezidentním djem Sunburn festivalu, který je jedním z největších festivalů na světě. Můžeš nám o tomto festivalu něco říct a jak dlouho zde již působíš jako rezident?
Na Sunburn festivalu hraju již 4 roky. Je to určitě jeden z těch největších a rozhodně hodně ovlivnil a pozměnil taneční scénu v Indii. Je to pocta s nimi spolupracovat, protože společně tvoříme spoustu dalších eventů. Je tu skvělé být součástí tohoto týmu.

Jak si se dostal k djingu? Jaké byly tvoje začátky na scéně? Pamatuješ si třeba svůj úplně první gig?
Jako malý kluk jsem sbíral hudbu a velice rychle jsem si vytvořil velkou sbírku. Navíc můj otec a strýc jsou oba jazz kytaristi, takže jsem vyrůstal v hudební rodině.

Můj první gig byl na mém maturitním plese. Dj, který měl dorazit, nakonec nepřijel a já jsem se tam nakonec postavil místo něho. Nebyla to žádná velká sláva, protože jsem udělal spoustu chyb, ale rozhodně to byla velká zábava!

Anish Sood

V minulosti si už v pražském Duplexu hrál. Co si myslíš o české scéně, máš tu nějaké dj kámoše? A co Praha? Měl si čas na prozkoumání města?
Ano je to tak. Duplex miluju, je to opravdu skvělý klub. Co se Prahy týče, tak jsem měl možnost prozkoumat centrum a musím říct, že je to opravdu nádherné město. Potkal jsem se loni s duem Matamar, když jsem vystupoval v Praze a jsou to opravdu fajn týpci. Na tyhle kluky se fakt těším, protože se mnou budou v pátek vystupovat na párty WOW.

Jak by si popsal pražskému publiku svůj aktuální sound?
Je to takový mix old school house music a big room progressive house. Hodně rád měním tracky rychle a udržuju publikum v překvapení.

Co děláš kromě djingu? Máš nějakou normální práci? Jak trávíš svůj volný čas?
Ano! Mám i normální práci. Pracuji jako strojní inženýr ve své domovině v Goa. Také si rád přečtu občas nějakou knížku nebo si zajdu zacvičit do posilovny.

Jaké jsou tvoje djské cíle a plány do budoucna?
Rád bych častěji cestoval po světě a rád bych si v budoucnu zahrál na velkých festivalech jako je Tomorrowland nebo Ultra Music Festival.

Můžeš vzkázat svým fanouškům v ČR nějaká poslední slova před pátečním vystoupením?
Mockrát Vám děkuju, že jste mě opět pozvali do Prahy! Je to jedno z mých nejoblíbenějších měst a moc se těším, až spolu v pátek pořádně zapaříme!

Děkuju za rozhovor a těším se, až se potkáme v pátek osobně a zapaříme na tvůj set!

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/551040625006335/

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WOW TASTE OF INDIA

Pátek 29. 8. 2014
Vystupují:
Anish Shood (India), Matamar, Angry Beats, Javo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika