Program zářijových Free Mondays v Roxy

Program zářijových Free Mondays v Roxy

01. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Září znamená, že Free Mondays v Roxy jsou zpět a tentokrát se zahraničními kapelami z Německa, Švédska i ze zámoří. Neseď v pondělí doma a přijď objevit něco nového do Roxy! Začátek vždy ve 20:00 a od 22 hodin pokračuje afterpárty až do rána. Vstup zdarma.
Free Mondays 09 2014

Kompletní program a novinky sledujte také na Facebooku Free Mondays.
 
Po 1.9. LIKE TORCHES (SWE), FOX TAIL ROCKETS (CZ)
pop-punk, alt-rock, all time low, fall out

LIKE TORCHES
 

Už jednou v ROXY předvedli skvělou show, tehdy jako předkapela Yellowcard. Tentokrát budou hlavními hvězdami večera! Tahle švédská parta přijíždí do ROXY s novinkami z nově připravovaného alba. Pokud máte rádi kapely typu Fall Out Boy nebo All Time Low a chcete zažít v žánru pop-punku něco nového, 1. 9. určitě nesmíte zmeškat.

V roce 2012 se kluci z chladných severských končin přesunuli na nějakou dobu do Hollywoodu, kde nahrávali jejich zatím poslední album "Keep Your Head High". Na pomoc si přizvali Ryana Keye a Ryana Mendeze právě z Yellowcard. A výsledek vám naservírují v ROXY.

FOX TAIL ROCKETS (CZ)
Velice poutavé EP z dílny Ecsona Waldese je venku!!! Takže odložte mobily od uší, shoďte ty excelové tabulky, vykašlete se na zákazníky, nebo odpojte toho pacienta a pojďte si s nimi užít nefalšovaný zběsilý rock"n"roll, jako kdybyste jeli fáčkem bez střechy napříč letní jihočeskou krajinou.
K poslechu: http://bandzone.cz/foxtailrockets
 
Od 22:00 MiniFestia Warm Up: KIFLI, Enrico, Mylo, Junior Jan, Peet Sanders, P-jay, Mark Evill, Finidi
 
8.9. STOP EATING ROBOTS (DE)
alternative, rock, pop-punk
 

Kdyby ještě Berlín rozdělovala zeď, nepochybujeme o tom, že síla této mladé berlínské alternativní kapely by ji stoprocentně strhla k zemi. Ale dost "kdyby", protože Stop Eating Robots přijíždí v září do ROXY a vy se přijďte podívat, jak s vámi tenhle berlínský pop-punkový nářez zamává.
Jejich styl se nachází někde mezi post-rockem a alternativou s vlivy klasického devadesátkového pop-punku. Kapela se dala dohromady v roce 2013, kdy vydali jejich první EP "Starting over". Už stihli se svými koncerty procestovat celé Německo. Perfektně si tak vypilovali jejich dechberoucí živá vystoupení, která jsou plná emocí a energických songů, které jsou vysoce návykové.
 
Od 22:00 FREE MONDAYS DJS: FATTY M , LUMIERE, REVIS
 
15. 9. THE FINALLY (CZ), EZRA FURMAN & THE BOYFRIENDS (USA), THE FINALLY (CZ)
psychedelic, love, indie, death, shoegaze
 

The Finally jsou jako ženská... typ holky, kterou zahlídnete jen z profilu a skoro ani to ne, otáčí se zády a uhání svým směrem dříve, než řeknete borůvkový, dříve, než zastavíte výtah, abyste změnili proud svého života.
Finally jsou jako průsečík The Jesus And Marry Chain nebo The Raveonettes a tak trochu evokujou starou shoegazeovou vlnu. Střídání mužskýho a ženskýho vokálu, kterej jen tiše doplňuje jednoduchou hutnou basu, přesný bicí a něžnou kytaru.

EZRA FURMAN & THE BOYFRIENDS (US)
folk/punk, folk/rock, sunglases
Ezra Furman se místo plánovaného volna v Praze rozhodl vystoupit na Free Mondays v ROXY. Vynikající hudební skladatel z Kalifornie, který hraje, propojuje, loví a zabíjí. Doprovázen je zdivočelou partou The Boy-Friends. Je to blázen do Rock’n’Rollu se srdcem na pravém místě. Takže dávejte pozor a sundejte si brýle! Jako malý vyrostl na hudbě Bruce Springsteena. Neudělal sice obrovskou kariéru, ale stal se z něho pravý muzikant. Vytvořil spoustu nahrávek a právě rozjíždí vlastní sólovou kariéru. Na rozdíl od Bruce nezačal kariéru s rockem ale jako hudební skladatel. Furman ovládá svojí kytaru zběsile jako Jonathan Richman nebo Luka Bloom. Sám o sobě říká: „Chci hrát funky punk rock“. V ROXY se o jeho jedinečném talentu můžete přesvědčit sami. Na koncertě si určitě neodpustí tuhle pecku, na kterou se nejen my těšíme: https://www.youtube.com/watch?v=G0HvpwTS1xc
 
Od 22:00 Djs: Subgate, Michael J, Spiriakos
 
22. 9. BACKFIST (CZ), UNDERSIDE (USA)
hardcore

Backfist je hardcoreová kapela z Liberce vzniklá v roce 2013. Za svojí krátkou dobu vypustila dva klipy a jedno EP s názvem SHOW YOUR HATE. Nedávno byl vypuštěn singl s názvem IN YOUR PRISON z připravované desky, která vyjde na podzim 2014. Kapela se nehlásí k modní vlně hardcoreu ale spíše čerpá ze staré školy.

UNDERSIDE
 

Nová kapitola pro pražskou kapelu Underside se začala psát na přelomu let 2002-2003. Od té doby skupina vydala dvě CD, "Jumping To Boot Record" - 2004 a "Liar" - 2007, nově EP "No.13" - 2013/2014. Stylově se Underside pohybují na pomezí Crossoveru, s občasnými výlety do HC.
 
Od 22:00 FREE MONDAYS DJS: Miquel, TGT, Yoppa Parrot

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FREE MONDAYS

Pondělí 1. 9. 2014
Vstup: zdarma
Vystupují:
LIKE TORCHES (SWE), FOX TAIL ROCKETS (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika