Dvě vstupenky za cenu jedné na koncert Nicolette

Dvě vstupenky za cenu jedné na koncert Nicolette

22. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nicolette je jedna z nejexcentričtějších a nejzajímavějších zpěvaček 90‘ let, která působila také jako zpěvačka Massive Attack a vy si ji budete moci poslechnout 29.6. v Roxy.
Vstupenky na jedinečný koncert zpěvačky Nicolette, která v Roxy zahraje se svou početnou hudební skupinou, můžete nyní pořídít v předprodejích Ticketpro a Ticketstream. Pokud si vstupenku zakoupíte přímo v Roxy na infocentru, tak získáte druhou vstupenku úplně zdarma. Informace získáte na telefonu 224826363 nebo na emailu info@roxy.cz

nicolette

Nicolette:
Nicolette je jedna z nejexcentričtějších a nejzajímavějších zpěvaček 90‘ let. Vyrůstala v Nigerii, Francii a Švýcarsku, spolupracovala s bezpočtem umělců všech představitelných hudebních vyznání, působila také jako dvorní zpěvačka Massive Attack a na svém debutovém albu (Now is early) projevila nevídaný talent nejen coby zpěvačka, ale i jako velmi vyspělá textařka. Její kariéra zrála jako víno a v minulém roce překvapila albem „Life loves us“, do něhož zahrnula veškerý svůj zpěvácký potenciál, a které i sama produkovala. Nenechte si ujít živé vystoupení Nicolette v Roxy!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika