Stereo MC’s vydávají novinku Collected

Stereo MC’s vydávají novinku Collected

10. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stareo MC´s jsou zpět se svým novým albem a nezapomenutelnou live show. Kapela je považována za jednu z nejlepších světových živých tanečních formací, což prokazují vice než 20let na světové scéně. V rámci Full Connected Live Show + Collected Box Set Release Tour přehrají jejich kompletní nejúspěšnější album “Connected” a to poprvé za jejich dobu existence.
Zároveň představí i hity z jejich nového CD boxu “Collected”, který obsahuje všechny jejich vydaná alba, nové skladby, remixy a doposud nevydané písně z dob předešlých. Nové album “Collected” vychází 27. října 2014 u Universal Records. A pozor! V listopadu se chystají i do České republiky, kde vystoupí rovnou ve třech městech.
 

STEREO MC´s jsou výjimkou ze všech pravidel. Hip-hop kapela, která se líbí rockovým fanouškům. Taneční kapela, kterou si oblíbili fanoušci nezávislé scény. STEREO MC´s si udělali velké jméno díky spolupráci (produkce a remixy) s takovými hvězdami, jako např. U2 nebo MADONNA a také pomohli na výsluní kapelám jako JURASSIC 5 nebo FINLEY QUAYE. Často jsou označování jako jedna z nejdůležitějších hudebních ikon Anglie. STEREO MC´s absolvovali společná turné s U2, PETER GABRIEL, HAPPY MONDAYS, LENNY KRAWITZ a s mnoho dalšími. Jejich enormní celosvětový úspěch v 90. letech minulého století a v prvních 14 letech tohoto století byl dosažen díky jejich originálnímu mixu taneční hudby s hip-hopem, který pomohl změnit tvář hudební scény v Evropě. Celkem vydali 9 studio alb,
1 kompilaci, měli několik světových hitů včetně Connected, Elevate My Mind, Step It Up, Ground Level, Creation, Lost in Music nebo Deep Down and Dirty. STEREO MC´s vyhráli nepřeberné množství hudebních cen po celém světě a prodali několik miliónů alb celosvětově.

Aktuální sestava STEREO MC´s je: Rob Birch (zpěv), Nick Hallam (electronica), Owen If (bicí), Cath Coffey a Aina Westlye (doprovodné vokály).

Dodal: Kateřina Hlavinková, Presscode
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika