Zahraniční jména na podzimních Creative

Zahraniční jména na podzimních Creative

15. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Paride italský Saraceni, Hot X z Maďarska nebo Němec Bjorn Wilke & David Pher – to je výčet zahraničních umělců, kteří se představí během podzimu na Creative party v Chapeau Rouge. Rezidenti tohoto eventu si na podzim připravili hned čtyři zajímavé hosty.
19.9. CREATIVE with PARIDE SARACENI (SCI+TEC/KD MUSIC/TRAPEZ IT)
Již příští pátek 19.9. zavítá do Chapeau Rouge italský producent Paride Saraceni, jehož osobité tracky pohybující se na pomezí techhousu a techna pravidelně zařazují do svých setů světoví umělci typu Sven Vath, Richie Hawtin, Carl Cox nebo Dubfire a které spatřily světlo světa na renomovaných labelech jako je SCI+TEC, KD Music, Trapez či Terminal M.

V rámci jeho české premiéry ho budou supportovat rezidenti eventu Creative – Subgate, Rob Smile, Nkyp a další hosté, kterými bude producentský projekt Hory_Doly a techno matador Ravic.
 

Vstupenky na tento event za velmi příjemných 80,-Kč si můžete zarezervovat na mailu creative.reservation@gmail.com a nebo si je zakoupit přímo v klubu Chapeau Rouge (Jakubská 2, Praha 1)

https://www.facebook.com/events/1430614490530336/

18.10. CREATIVE with HOT X(Deadcode/HU)
18. října zavítá na Creative maďarská techno ikona, kterou je zástupce agentury Deadcode – Hot X. Kromě vlastní hudební produkce a nespočtu vystoupení po celém světě, se věnuje také promotérské činnosti a stojí za pořádáním úspěšných halovek Bonusz festival nebo Hyperspace. V roce 2000 se stal Tibor Horváth, jak zní jeho občanské jméno, prvním maďarským vystupujícím na světoznámé Love Parade a v současné době patří mezi přední maďarské techno umělce.

O support se postarají opět rezidenti Subgate, Rob Smile, Nkyp, znojemští VK Studio a brněnský Quiks.



7.11. CREATIVE pres. Kaato showcase with Bjorn Wilke & David Pher (GER)
V listopadu zavítá do České republiky producentská dvojice ze sousedního Německa – majitel labelu Kaato Bjorn Wilke a jeho kolega David Pher v rámci Kaato showcase. Oba zmínění pánové a skvělí baviči maji na svém kontě celou řadu releasů na známých světových labelech typu Viva Music, Get Physical, Monique Musique, Ministry of Sound a řadě dalších. Se svými recordbagy procestovali celý svět a jsme velice rádi, že si pro premiérové představení Kaato showcaseu vybrali právě Chapeau Rouge a event Creative.

Mimo headlinerů zavítá na listopadový Creative také osobitý producent Sebastian Deluca, Adam Cloud a již zmiňovaní rezidenti akce Subgate, Rob Smile a Nkyp!
 


Děkujeme partnerům – firmě Specialgrower a personal tunning studio Los Keros.

Pro více informací o eventu Creative navštivte domovskou stránku Creative - https://www.facebook.com/creativeczech

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE

Pátek 19. 9. 2014
Vystupují:
Paride Saraceni (IT), Ravic, Hory_Doly, Rob Smile, Nkyp
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika