Hazard a dj Die zatřesou v říjnu s Roxy

Hazard a dj Die zatřesou v říjnu s Roxy

12. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kdo má rád tvrdší drum&bass a bass music ať zvedne ruku! Právě pro vás přiváží Roxy v rámci narozeninového BE 22 warm upu v ČR málo viděnou dvojici djs: Hazard a DJ Die. Britské legendy, které mají k mainstreamu daleko asi tak jako Fresh k undergroundu.
Hazard je už dlouhá léta ambasadorem temnější strany drum&bassu a společně s djem Hypem a jejich labelem Playaz Recordings obšťastňují ty, kteří to mají rádi trochu tvrději. Hazard je residentem londýnského klubu Fabric a držitel mnoha ocenění. Nejčerstvější cenu obdržel v britských Drumandbass Awards 2014 za 2. nejlepšího Dje (za Andym C) a 2. track roku Time Tripping (hned za Afterglow). Kdo neslyšel Hazardův song Mr.Happy, tak asi nebyl poslední 3 roky na žádné velké drum&bassové akci.
 

Dj Die není jako člena přelomového jungle uskupení Reprazent (s Roni Sizem) třeba představovat, ale zkusme to alespoň stručně. Držitel prestižní Mercury Prize (porazili i Radiohead OK Computer), drum&bassový inovátor, člen Reprazent a Breakbeat Era, autor remixů pro legendy jako Dj Shadow, Dj Cam nebo tvůrce tun skvělé sólové produkce i spoluprací s Breakem a Krustem. V současné době se DJ Die věnuje i UK bass music, což ještě umocňuje naše očekávání před jeho říjnovým setem v Roxy.
 
Vstupenky 150 Kč + poplatky na Ticketportal, Goout a Ticketpro, v NoD za zvýhodněnou cenu.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAZARD & DJ DIE

Pátek 17. 10. 2014
Vstup: 150 Kč + poplatky
Vystupují:
Hazard (UK), Dj Die (UK), Deadly Viperz, Stantha
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika