Festival Zelenej zákal

Festival Zelenej zákal

23. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
v sobotu 24. června proběhne v Kralupech nad Vltavou pátý ročník hudebního festivalu Zelenej Zákal.
Pořadatelé pro letošek nachystali opět dvě hudební scény. Na hlavní venkovní LIVE SHOCK! STAGE budou k vidění vystoupení kapel v multižánrově poskládaném programu, druhá stage pod názvem ONELOVESOUNDZ world-reggae-afro-latino-soca-dancehall fiesta (umístěná ve stanu) nabídne vystoupení djs a zajímavých projektů - bude probíhat ve spíše chilloutovém duchu.

zelenej zakal

Mezi hlavní hvězdy festivalu bezesporu patří slovenští ska-jazzoví matadoři POLEMIC, kteří představí také písně z nové desky „Nenudin“, které bylo velice příznivě přijato jak fanoušky, tak i kritikou. O aktuální tvorbě Polemic novináři píší, že je „o mnoho méně komerční, dynamická a taneční“.

Nejen pro návštěvníky drsnějšího ražení dorazí skvadra COCOTTE MINUTE. Nekompromisní, mnohdy až kontroverzní texty v Zellerově podání ve spojení s nabroušenými kytarami a tak kovovou basou, jak jen basa může být, dělají tuhle partu těžko přehlédnutelnou. Kapela má na pultech nové album Proti sobě.

Punkovou část programu obstará kapelka TOTÁLNÍ NASAZENÍ z nedalekého Slaného, spolu s APPLE JUICE, kteří nyní vystupují v obměněné sestavě. Ani letos nebude na Zeleným Zákalu chybět kontrabas. Postará se o to neskutečná partička FLAMING COCKS se svým turbo rock’n’rollem. Dalším vystupujícím jsou DIRTY AIRLINES - rychlá, svižná, syrová kapela, která trošku připomíná slavné Foo Fighters. Pražští LA GRUPA přijedou zahrát na ZZ již podruhé – loni byli jedním z největších překvapení.

Zelenej Zákal je festival, který se snaží dávat prostor i místním kapelám, ať už začínajícím nebo známějším. Letos se představí VLASATÝ ŽÁROVKY, SPOTS, SPUPS, SYNDROM a the FUNUS.

Na ONELOVESOUNDZ stage se mohou návštěvníci těšit na vystoupení DJs BOURAMA, COLTCHARAM, KAYA & SWAMP SAFARI TEAM, C-LARA, GADJO SKALALAI & PAPARACZAMAMA LIVE a dalších.

Festival se bude konat v sobotu 24. června 2006 od 13:00 hodin v Kralupech nad Vltavou na louce za letním koupalištěm v Lobečku. Vstupné je 150,- Kč v předprodeji (sh8shop HOOD, Kralupy; studio21, Kralupy; musicbar BLACKPES, Praha – Klánovice a síť předprodejních míst TICKETART)., na místě pak 200,-Kč.

Další informace najdete na www.zelenejzakal.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika