Miami přijíždí do Duplexu

Miami přijíždí do Duplexu

18. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 19. 9. 2014  máte možnost slyšet dva mezinárodní dje z Miami, Prvním je Ben Dj a druhý Oren Nizri. Oba dlouhodobě působí v clubech po Miami, mimo sezonu cestují po světovém turné a jednou z jejich zastávek je Praha - Duplex club.
Třetí dj do party není sice z Miami, ale dnes už se dá říct, že pravidelně každý rok hraje na WMC hudební konferenci v Miami a je jím domácí Dj Tommy Rogers, který při poslední zastávce v Miami stihl v jedno týdnu zahrát na 5ti parties. A 4tý dj do party je Dj Ronny, který jak vystupuje na original white parties v Amstredamu, Hamburku nebo Paříži.
Společně s Dj Tommy Rogers - Adam Stříteský oficial jsme pro Vás připravili soutěž o nový iPhone 5! Otázka zní: Jak se jmenuje slavný zpěvák, který nazpíval pro Ben dj (Miami) skladbu - Survivor. Soutěžit můžete na následujícím odkazu: http://goo.gl/9QZ6dK

BEN DJ
se narodil a vyrůstal v Italii a v současnosti patří mezi velmi žádané Dje a producenty na mezinárodní klubové scéně. Od začátku jeho kariéry Ben Dj hrál téměř všude a jeho cesty za hraní vedou z Ibizy až po Miami. Během posledních několika let se vydal clubové hity jako jsou: Me & Myself, Relax Your Mind, Music Of Life, Let’s Get Closer, Everytime That I Need Your Love, Alive, Keep On a nemůžeme zapomenou na masivní skladbu French Kiss 2011. Labely, které vydali Benovi skladby byly CR2, Time, Starlight, Bootylicious, Melodica/Tambour and SupeSonik a tohle vše mu zajistilo spolupráci s těma nejlpšíma mistrama v oboru house music jak jsou Erick Morillo, Roger Sanchez, Pete Tong z BBC Radio 1. Jeho skladby můžete také slyšet na klubových kompilacích od Mark Brown věnovaným městům jako je Miami nebo Ibiza.
 

Dj OREN NIZRI
se narodil v Izraeli momentálně žije v Miami. Jeho energická house music ho dostala do klubů po celém světě. Hrál od východního pobřeží USA až k západnímu, v Brazílii, Mexiku, Kanadě, Peru, Izraeli, Asie, Austrálii a v roce 2010 vystoupil na White partie v Miami a v Sao Paulu v Brazílii! Na jeho cestách po světě jeho z jeho zastávek bude i v Praze v DUPLEX Clubu. Oren v Duplexu vystoupil dva roky zpět na velmi úspěšné party při, které Duplex praskal ve švěch a jak on sám říká, tak se velmi těší zpět na party people a jak uvidí nově zrekonstruovaný Duplex club.

Duplex

Dj Tommy Rogers
Amnesia Ibiza, Pacha London, USA Florida WMC Miami, USA Florida Fort Lauderdale, Usa New York, Corsica Island France, Bristol UK, Italie, Švýcarsko, Francie... ne to není reklama na cestovní kancelář, ale cesty Dj Tommy Rogerse po světě kvůli hudbě a parties a to potvrzuje jeho stoupající popularitu za hranicemi naší země. Mezi všemi cestami po světě Tommy Rogers má míň času na hraní u náš v Čr, ale vždy si velmi, velmi rád najde čas na mejdany a party people u nás doma. Jak on sám říka, doma je doma. A to v případě Duplex clubu platí dvojnásob! Tommy Rogers se zde cítí jako doma a to dokazuje jeho víc než desetileté působení v tomto clubu.

DJ Ronny
má za sebou více než dvacetiletou kariéru v nejlepších českých a několika zahraničních klubech. V začátcích své kariéry hrál po boku nejvyhlášenějších českých DJs od kterých sbíral zkušenosti. Právě tato směsice talentu, techniky a schopnosti vcítit se do nálady partypeoples se stala základem jeho úspěchů.

Velkým mezníkem Ronnyho kariéry se stává rok 2011, kdy je osloven holandským bookingem a jeho kalendář se začíná plnit místy jako Amsterdam, Hamburk nebo Paříž. Velkou příležitostí je i účast na akcích nejlepšího klubu Světa Amnesia Ibiza v čechách, kde si zahrál s residenty jako Les Schmitz a Mar-T.

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAIAMI IS COMING

Pátek 19. 9. 2014
Vystupují:
Ben DJ (Miami), Oren Nirzi (Miami), Tommy Rogers, Ronny
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika