Ohm Square s Cartonnage na Akropolis Multimediale

Ohm Square s Cartonnage na Akropolis Multimediale

18. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pódium Paláce Akropolis si v rámci letošního ročníku Akropolis Multimediale, který se uskuteční ve dnech 24. a 25.října, budou předávat pražské skupiny Cartonnage a Ohm Square. Obě kapely, které se této tradiční přehlídky nových médií v minulosti již jednou zúčastnily, návštěvníkům opět nabídnou unikátní a pouze pro tyto účely vytvořený audiovizuální program.
Festival zahájí v pátek 24. října Cartonnage, kteří představí v pražské premiéře svůj electro-symfonický projekt The Synthosymphonica. "Úprav a novinek nebude ušetřena jak naše hudba tak vizuální prezentace. Připravujeme zbrusu novou scénu, kostýmy i projekce, při kterých tentokrát využijeme například morphingu" poodkrývá podobu vystoupení Cartonnage Armin Effenberger.

Cartonnage

Zatímco na přilehlých barech bude program od 22hod pokračovat diskotékou Electronic Conference Vol.2, hlavní sál bude okamžitě po skončení koncertu Cartonnage uzavřen, aby mohly být započaty přípravy scény na následující den.

Sobotní večer zahájí kolem půl osmé česko-slovenské trio LoveFoodFone pohybující se na pomezí deep dubstepu a bass music.

Hlavní hvězdy večera Ohm Square ovládnou pódium kolem půl deváté s netradičně pojatým koncertním křtem jejich letošní albové novinky A Curious Place Between Souls And Atoms, v rámci kterého skupina za pomoci propracované scény a projekcí definuje název alba vizuálně.

"Autorem scény i projekce je Jan Šíma, který s námi spolupracoval již na videoklipu Humanic, za nějž na Ibiza Music Video Festival získal ocenění za produkci a diváckou cenu." doplňuje Jan 2 - polovina tvůrčího dua Ohm Square, které se po skončení koncertu postaví i za DJský pult na Malé scéně.

Nová média budou vyjma koncertní sál prezentována i v dalších prostorech Paláce Akropolis v podobě instalací předních českých multimediálních seskupení.

O Akropolis Multimediále
Akropolis Multimediále je přehlídka progresivních uměleckých forem, které ukazují nové cesty a možnosti v propojení hudební a vizuálních složky. Festival, který je podporován Hl.m.Praha, každoročně seznamuje návštěvníky s novými médii jak v podobě instalací rozmístěných v exteriéru a interiéru Paláce Akropolis, tak v rámci speciálních koncertních vystoupení. V uplynulých letech Akropolis Multimediale tak nabídlo např. audiovizuální show skupin Tata bojs, N.O.H.A., Puding paní Elvisovej, Cocotte Minute nebo The Prostitutes.

Vstupenky na letošní ročník jsou k zakoupení v kavárně Paláce Akropolis a sítích Ticketpro a Ticketportal od 190 korun na každý den. V den konaní bude vstupné 240 korun.

Více na www.palacakropolis.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AKROPOLIS MULTIMEDIALE: OHM SQUARE

Sobota 25. 10. 2014
Vstup: 190 - 240 Kč
Vystupují:
OHM SQUARE - KŘEST CD
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika