Audio na klubové Bassinfection

Audio na klubové Bassinfection

30. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 10. října se uskuteční pokračování jedné z nejznámějších českých indoor dnb akcí, Bassinfection! Přesně po dvou letech se budete moci těšit na speciální podzimní klubovou edici v brněnské Zbrojovce.
Dnb line up bude i tentokrát zaměřen na heavy weight styly, kterých si na jihu obzvláště ceníme (neurofunk, techstep, hardstep, crossbreed!) Vzhledem k exkluzivitě místa a správnému settingu/komfortu pro návštevníky bude kapacita areálu omezena na maximálně tisícovku opravdových hudebních fajnšmekrů, kteří si budou moci užít 4 zajímavě koncipovaných stagí.
 

Headlinerem večera bude jeden z aktuálně nejvíce respektovaných anglických producentů temných, drsných a zároveň energických vibes, AUDIO. Asi není potřeba jej dlouze představovat, spíše je dobré zaměřit se na dramaturgický upgrade týkající se jeho brněnského vystoupení. Gareth Greenall aka AUDIO na Bassinfection vystoupí poprvé v ČR v rámci tzv. back to back setu. To konkrétně znamená, že se na hlavní stagi dočkáme ojedinělého zážitku, který bude utvořen spoluprací s neméně uznávaným producentem/djem, precizním a inovátorským londýnským neuro/techstep masterem INSIDEINFEM! Očekávejme originální sound, špičkovou selekci a naboostovanou show s kooperací dvou high tech producentů, jejichž samostatná i společná tvorba představuje to nejlepší, co současná dnb scéna nabízí.

Na dubnové vystoupení ďábelských dvojčat Gancher & Ruin na podzim tématicky naváže Justin Scholtemeyer aka COUNTERSTRIKE. Jeho démonická postapokalyptická produkce hrdě ponese spalující crossbreedovou pochodeň, charakteristicky spojenou právě s Bassinfection. Hardcore jak má být! NO TIME FOR PUSSIES!

Bassinfection

ISEE představuje čtvrtého zahraničního headlinera a vídeňského NEUROFUNK producenta, který se začíná prosazovat i mimo domovské Rakousko. Tento výborný dj a neúnavný promotér nabídne nemalé množství speciálních tracků (nejen) z jeho vlastní tvorby a současně z dílny producentů, kteří jsou na špičce tohoto dnb subžánru.

Těm, kteří mají rádi více stylů doporučujeme navštívit první patro ZBROJOVKY, které bude jako obvykle zaměřeno na několik dalších hudebních žánrů. Na 3 stagích se budete moci setkat např. s balkánskými a kubánskými beaty, jihoamerickou cumbií anebo s psytrance a chilloutem. Tématicky bude také připraven slivovicový a speciální rumový bar, vegefood a mnoho dalších nejen audiovizuálních vychytávek.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/612038835584420/

Dodal: Va.czech , Bassinfection
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BASSINFECTION

Pátek 10. 10. 2014
Vstup: 190 - 280 Kč
Vystupují:
AUDIO (Ram rec., Run dnb, UK), INSIDEINFO (Viper, Virus rec., UK), COUNTERSTRIKE (Algorythm rec., CZ/SA), ISEE (Amunition, Close2Death, AT), SOLDIK (Redrum), MERCUR B2B VACZECH (Bassinfection), NTKZ B2B ELPECHO (Bassinfection), BASSTA SOUND, DR. BALKAN, UŽ-AJ, DON PEDROPOULOS, FLU, RADIOBUFERA, MATEYKA, MIHAAL, MIK MIK, NTKZ, SHIVACREW & FRIENDS
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika