PHNTM na párty měsíce října v Duplexu

PHNTM na párty měsíce října v Duplexu

02. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Headlinerem říjnového dílu párty WOW bude tajemný dj a producent z USA - PHNTM, který předvede v klubu svojí jedinečnou show! Jako vždy na párty WOW vystoupí také rezidentní duo Matamar. Za českou scénu se představí i mladí talentovaní Javo a Lukas Marthin.
MATAMAR
Duo MATAMAR si za dobu své působnosti vytvořilo pevnou pozici na české klubové scéně a bez nadsázky patří mezi aktuální českou djskou špičku. Vystoupili ve všech předních klubech v ČR, ale slyšet je bylo i v zahraničí. Jejich radioshow se vysílala na více než 40ti světových stanicích a k jubilejnímu 100.dílu jim osobně gratuloval sám Ferry Corsten. Slyšet jste je mohli například také na jubilejním 30. díle halové akce Apokalypsa, nebo na hlavní "Ministry of Sound" stagei The Sun festivalu po boku jmen jako Fedde Le Grand, či projekt Northern Lite. Letos pak mají za sebou mnoho vystoupení na prestižních akcích po boku světové špičky a také před několika tisíci lidmi na halové akci CITADELA, kde na pódiu střídali samotného Paul Van Dyka. Tento rok je čeká kromě mnoha významných domácích eventů také několik zajímavých hraní v zahraničí, a to například až v daleké Izraeli a nebudou chybět ani na největším domácím tanečním festivalu MÁCHÁČ 2014 a na slovenském open-airu Dreamland, kde na hlavním podiu vystoupí po boku jmen jako Bingo Players či Alvaro.
 

V současné době připravují vlastní pořad WOW na SeeJay rádiu a jsou rezidenti vlastní noci v pražském klubu Duplex, na které vystoupili například holanďané Firebeatz. Současně hrají také za deep/tech-houseový projekt DEEP DEER a společně s top českou djane Elite tvoří formaci ELECTRO GANG.

Duplex

VSTUPENKY
- DRŽITELÉ DUPLEX KARET ZDARMA (registrace Duplex karet: http://m.duplex.cz/cs/registration)
- MUŽI 290,- Kč
- ŽENY do 23:00 zdarma / 150,- Kč později

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/630173423770185/

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WOW

Sobota 25. 10. 2014
Vystupují:
PHNTM (USA), Matamar, Javo, Lukas Marthin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika