Nabitý narozeninový týden v Roxy a NoD se blíží

Nabitý narozeninový týden v Roxy a NoD se blíží

07. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak už se stalo tradicí, budou se v druhé půlce října oči všech upínat k budově Roxy a NoD v pražské Dlouhé ulici. Stejně jako minulý rok se tyto dva prostory spojí, aby připravili svým fanouškům nabitý narozeninový týden plný koncertů zahraničních kapel, světových top djů a divadel v kombinaci s českou uměleckou špičkou. Spojení časem prověřených umělců s aktuálními jmény světové scény je paralelou právě k propojení těchto dvou kultovních prostorů.
Roxy

Festival začne ve velkém stylu. Slavnostní zahájení 20. října odstartuje přímo na parketu ROXY Jana Vrána s tanečně-světelnou show s prvky akrobacie. Pondělnímu programu vévodí britský hudební chameleón, bořič hudebních škatulek Feed Me, který si s sebou veze svou LED vizuální show. V úterý si s námi pohrají zámořští dance-punkoví vizionáři Liars, kteří přivezou své aktuální album Mess. Třetí "český" den narozenin Soundz Czech ovládnou společné prostory ROXY a NoD domácí kapely a projekty WWW, Manon Meurt, Kalle, PZH, Wild Tides, Peter Pan Complex, Lukas Landa, blacksheepboy a mnoho dalších. Celý koncertní program na 6ti pódiích bude jako dárek pro všechny fanoušky zdarma.
 

Narozeninový víkend nakopne vystoupení světového top producenta a dje Maceo Plexe, kterého doplní mladá krev, rezident klubu Ushuaia Švýcar Andrea Oliva. V sobotu 25. října s námi oslaví narozeniny dnes už legendární holandský house dj a producent Joris Voorn. Týdenní program uzavřeme ve stylu Ninja Tune koncertem londýnské kapely The Herbaliser. Energický pódiový mix hip hopu, jazzu a funku bude více než stylové zakončení nabitého týdne. Všechny zahraniční umělce doplní v průběhu celého týdne špičkový český support.
 
NoD
Narozeninové oslavy v NoDu odstartují v pondělí 20. října v 19:00 vernisáží výstavních projektů, více než desítky autorů, např. Petra Písaříka, Ondřeje Brodyho či Petra Kopřivy. Symbolického dárku se dočká i křižovatka ulic Dlouhá a Rybná díky novému objektuodautora Jiřího Černického. Pondělní večer patří japonskému tanci butóv podáníKena Maie.
 
V úterý se představí Slovenka na kvadrát s charismatickou Lucií Siposovou v hlavní a jediné roli. Čtvrtek a pátek uvede zahraniční soubor Do-Theatre, který českému publiku poprvé předvede vizuálně strhující představení Gofmaniana. Dust of Dreams. Sobotní den pak bude mít v režii retro swingová kapela Voilà! Nedělní odpoledne se v NoDu ponese ve znamení odpočinku a bude patřit dětem.
 
Ať zabrousíte do ROXY nebo NoD, během celého narozeninového týdne na vás čekají zážitky pro opravdové hudební i kulturní fajnšmekry.
 
Kompletní program BE 22 @ ROXY
 
20.10
Slavnostní zahájení - Jana Vrána We Are 1ONE
Feed Me (UK)
Suport: Smack, Pixie, 2K & Sweg
 
21.10
Liars (USA)
Support: Wife (IRL)
 
22.10
Soundz Czech - 6 stage - Free Entry
Main stage: WWW, VENTOLIN LIVE, TOM HOLIČ LIVE
Chillout stage: WILD TIDES, PETER PAN COMPLEX
Foyer stage: BLACKSHEEPBOY, LUKAS LANDA
Teatro stage: MANON MEURT, KALLE
Video stage: PZH, DJ MARDOŠA
Café stage: THE CONTEMPLATIVISTS, IRIS NE-JDE S DAVEM
 
24.10
Maceo Plex (USA/ESP), Andrea Oliva (CH)
Support: Lumiere, Fatty M
 
25.10
Joris Voorn (NL)
Support: Subgate, Loutka, Biodan
 
26.10
The Herbaliser (UK)
 
BE 22 @ NOD
 
20. 10.
19:00 Slavnostní vernisáž - Jiří Černický: Památník obětem ruské mafie / Proun Space Station 2014; D.Chatrný, V. Krůček, V. Merta, P. Písařík, D. Pitín, J. Hošek, O. Brody, B. Štěpánek: Film - obraz. Obraz - film; VideoNoD | Time-based Media; NoD Mini | Narozeninová párty; Pavel Kopřiva: Minimax & Drops
20:00 Ken Mai: Dhyana / Meditation
 
21. 10.
20:00 S. Ch. Repar: Slovenka na kvadrát
21:30 DJ Maverick
 
22. 10. Soundz Czech - informace výše
 
23. 10. 
20:00 Do-Theatre: Gofmaniana. Dust of dreams
22:00 DJ Inkognito

24. 10.
20:00 Do-Theatre: Gofmaniana. Dust of dreams

25. 10.
19:00 Voilà!: Křest CD Décollage
22:00 USB (Universal Swing Brothers)

26. 10. 14:00 - 18:00 Odpoledne v Galerii NoD

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE 22 - MACEO PLEX

Pátek 24. 10. 2014
Vstup: od 420 Kč
Vystupují:
MACEO PLEX (Ellum Audio/USA/ESP), Andrea Oliva (CH), Fatty M, Lumiere, Tomics, Cubik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika