Jessie Ware se v únoru vrátí do Prahy

Jessie Ware se v únoru vrátí do Prahy

14. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Svůj první pražský koncert v Paláci Akropolis vyprodala během chvilky. Po roce se pop-soulová Jessie Ware vrací, aby Česku představila svou zbrusu novou desku Tough Love. Její sametový hlas si fanoušci budou moci vychutnat 9. února 2015 v Lucerna Music Baru.
Než se Jessie začala naplno věnovat muzice, pracovala jako stážistka v novinách. Krátce nato jí kamarád, písničkář Jack Peñate, nabídl místo doprovodné zpěvačky na svém turné. Zanedlouho ji objevil elektronický producent SBTRKT, se kterým v roce 2010 natočila singl Nervous.Tehdy sedmadvacetileté rodačce z Londýna nic nebránilo vydat svou první desku. Dva roky starý debut Devotion lámal rekordy v poslechovosti, posbíral nominace na Mercury Prize i Brit Awards a Jessie se takřka přes noc stala jedním z největších objevů současné britské hudební scény. Díky své tvorbě, která vychází z R&B i elektroniky, ji mnozí přirovnávali k Sade, zatímco hlasově se dočkala srovnání s tehdy slavnějšími kolegyněmi Adele nebo Florence Welch.
 

Jessiino druhé album Tough Love spatřilo světlo světa teprve včera, 13. října. „Byl to zajímavý rok, zasnoubila jsem se, získala jsem všechny ty nové zkušenosti,” popisuje Jessie. Jedenácti trackové Tough Love ale nečerpá jen ze zpěvaččina šťastného období, naopak se dotýká i původního tématu neopětované lásky. „Ne všechny písničky musí být nutně o mně,” poznamenává. Ke spolupráci si Jessie přizvala řadu uznávaných umělců, jako je producentské duo BenZel, zpěvák Ed Sheeran nebo Miguel a nechybějí ani hudebníci Julio Bashmore či James Ford. 

Jedinečná Jessie Ware a s ní dávka osobitého britského elektrosoulu už 9. února v Lucerna Music Baru.

Dodal: Adam Kaňa, Fource Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXCELENT JUKEBOX: JESSIE WARE (ZRUŠENO)

Pondělí 9. 2. 2015
Vstup: od 595 Kč
Vystupují:
Jessie Ware (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika