Freestylers na Mystic Sk8 Cup

Freestylers na Mystic Sk8 Cup

29. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejlepší světoví jezdci budou na pražské Štvanici od 7. do 9. července tradičně závodit ve třech hlavních disciplínách - streetstyle, vertikální rampě a v best trick contest. Podpoří je široké spektrum hudebníků v čele s britskými Freestylers v kompletní sestavě.
V letošním jubilejním závodě se jede o čtyřicet tisíc dolarů a závodníky podpoří široké spektrum hudebníků v čele s britskými Freelstylers v kompletní sestavě nebo legendou housové scény Joost Van Bellenem v Global Station.

Mystic Sk8 Cup 2006 bude již třináctým ročníkem Světového poháru ve skateboardingu a proto nic neponecháváme náhodě. Nejlepší světoví jezdci budou na pražské Štvanici od 7. do 9. července tradičně závodit ve třech hlavních disciplínách – streetstyle, vertikální rampě a v best trick contest.

mystic SK8 cup

Letošní jubilejní závod však chceme zatraktivnit zvýšením prize money na $40.000 a přidáním divácky oblíbené disciplíny Bowl (tzv. bazén), kterou osobně postaví skateboardové jezdecké a designerské legendy Dave Duncan a Brian Patch. Nově dostanou šanci závodit o cenu i dívky a to v disciplíně streetstyle a v exhibičním závodě ve vertikální rampě oceněným částkou $1.500 pro první tři místa.

Mezi jezdci je Mystic Sk8 Cup (MSC) nejoblíbenější závod ze série WCS (World Cup Skateboarding) a zároveň je považován za nejlepší z Evropských závodů. Letos se konají v Evropě pouze dva WCS závody a to Monster Mastership 2005 v německém Munsteru a právě Mystic Sk8 Cup 2006 v Praze.

Na prvním místě nám záleží na spokojenosti profesionálních jezdců, pokud se toto povede, jsou vždy spokojeni i diváci. Každý rok u příležitosti MSC stavíme zcela nový skatepark podle posledních trendů tak, aby jezdce inspiroval k výkonům, které posunují hranice skateboardingu.

Na Mystic Sk8 Cup 2006 zajišťujeme nejlepší jezdce současného skateboardingu do všech disciplín. Posledních několik let přijíždí do Prahy závodit přibližně 200 profesionálů z cca 25 zemí světa, včetně absolutní světové špičky z USA, Brazílie, Austrálie a Evropy.

Česko budou reprezentovat jezdci, kteří se úspěšně kvalifikovali v Českém Skateboardovém Poháru. Mystic Sk8 Cup se koná v Mystic Skateparku na ostrově Štvanice a je jediným závodem ze série WCS, který probíhá pod širým nebem.

Od minulého roku se jezdí takzvaná předkvalifikace pouze pro evropské jezdce a z té postupují jen ti nejlepší do sobotní kvalifikace, protože MSC je open (otevřený) závod.

Česko reprezentuje 20 nejlepších jezdců registrovaných na základě průběžných výsledků Českého skateboardového poháru. Většině z nich se tak poprvé dostane neocenitelné zkušenosti stát v závodu po boku nejlepším jezdcům planety.

Závod řídí a výsledky zpracovává kancelář WCS a body získané ze závodu MSC se jezdcům započítávají do celkového pořadí celé série Světového poháru.

Od roku 2001 také mohou sledovat MSC lidé z celého světa, díky internetovému on-line přenosu, který letos nebude výjimkou a zajišťovat ho bude Atlas.cz. Ani letos nebude na MSC chybět bohatý doprovodný program, jehož součástí budou živé koncerty, DJs, výstava Subkultura, malování grafitti, videoprojekce skateboradových filmů a nejrůznější workshopy.

Již teď můžeme potvrdit vystoupení britské kapely Freestylers, která vystoupí v kompletní sestavě (Aston Harvey – klávesy a efekty, Valerie Malcolm – zpěv, Marcel Atteen – rap, Clive Jenner – bicí, Dave Budgen –basová kytara, Richard Budgen – kytara) na hlavním pódiu v rámci sobotního programu.

Součástí programu bude i hudebně zábavní zóna Global Station, kde i letos zahrají známé kapely a DJs, jmenujme například německou formaci N.O.H.A., japonskou manga kapelu Papaya Paranoia, domácí Skyline či holandskou Djskou superstar Joost Van Bellen.

Návštěvníci znaveni bohatým programem si budou moci odpočinout a s pomocí tématických performance se podívat do Japonska, Ruska, Afriky a Jamajky, poslat pohlednici svým přátelům nebo si vyrobit vlastní skateboard. Důležitou součástí Mystic Sk8 Cupu jsou jeho diváci a příznivci, přijíždějící z celého světa, kteří zde díky dokonalé znalosti skateboardingu každoročně vytvářejí zcela jedinečnou atmosféru.

www.mysticsk8cup.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika