Body Count v čele s Ice-T vystoupí v Roxy

Body Count v čele s Ice-T vystoupí v Roxy

28. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Všichni lokální gangstaz a trash-metal headz vezměte si své zápisníky a mačetou si do nich vyryjte jedno velké datum. 17. června příštího roku do Prahy dorazí metalová přísnost v podobě kalifornské kapely Body Count v čele s frontmanem, ikonou gangsta rapu, hercem a textařem Ice-T.
Hardcore a trash metaloví Body Count oslavili tento rok 25 let existence vydáním alba Manslaughter a vztyčený prostředníček na všechny strany pokračuje. Kapela, která přišla s crossoverem metalu a rapu když ještě Rage Against The Machine studovali pod lavicí na střední Komunistický Manifest a když numetalové hvězdy milénia jako Limp Bizkit nebo Linkin Park kouřili za školou prvního jointa.

Body Count
 
Rapper Ice-T a kytarista Ernie C, jako původní členové Body Count, pěti alby postupně zdokonalili crossover mix metalu, trashe, pouličního punku s nekompromisními "hate" texty a jednoznačným vrcholem je letošní album Manslaughter, na kterém nenávist ke zkorumpovanému systému, policii a povrchnosti společnosti nepředpokládá kompromis. Už se asi nikdy nebude opakovat situace z roku 1992, kdy skladba Cop Killer vzbudila kontroverzi a celostátní nenávist vůči kapele, do které byla zapojena i kancelář presidenta G. W. Bush a která vyvrcholila vyjmutím skladby z alba Body Count včetně zrušením nahrávací smlouvy u Warner Bros. Nicméně i nové album rozvířilo tento rok vody nejen na metalové scéně. Album je k poslechu online zde.
 

Body Count vede rapper, textař a herec Ice-T, známý svým pravdivým pohledem na život na ulici, na které vyrůstal a která ho zpočátku živila jako zloděje a pasáka. První gangsta" hiphop začal skládat už v roce 1982 a od té doby vydal 8 alb včetně skladeb, které měnily celé hip hopové generace jako O.G. Original Gangsta nebo I Must Stand. Ice-T byl jako první east coast rapper přijat v L.A., kde se stal nejen hip hopovou a metalovou legendou, ale úspěšným hercem, a to i právě v rolích policisty. Zajímavý pa radox.
 
Připrav si své nejlepší oblečení, protože v očekávaném mosh-pitu ho bude pocta roztrhat. Pokud máš něco proti tomu, tak si to nech pro sebe, protože je ti jasné, co se stane pokud ne.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/711457298932449/

Více na roxy.cz

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BODY COUNT

Středa 17. 6. 2015
Vstup: 540 Kč
Vystupují:
Body Count + Ice-T (USA), City Lights
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika