Soutěžte s Ballantine’s Backstage

Soutěžte s Ballantine’s Backstage

02. 12. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ballantine‘s Backstage otevírá dveře do zákulisí všem, kdo mají slabost pro dobrou hudbu a kvalitní drinky. Velká soutěž o večer strávený ve společnosti členů kapely Divokej Bill po jejich vystoupení už svoje vítěze má, ale i vy toho můžete získat ještě stále dost. Ve hře jsou lístky na pražský koncert v Lucerna Music Baru (17. 12.), lahve Ballantine’s a stylová trička.
Stačí, když odpovíte na následující otázku, a my tři z vás vybereme.

Ballantines

1. místo vyhrává 2 vstupenky na koncert Divokýho Billa, lahev Ballantine’s a tričko, 2. – 3. místo vyhrává lahev Ballantine’s + tričko.
 
Otázka: Ballantine’s Backstage je součástí tří zastávek Akustickýho turné 2014 kapely Divokej Bill. Která města to jsou?

Váš tip:
Ostrava, Olomouc, Praha
Plzeň, Ostrava, Praha
Ostrava, České Budějovice, Praha


Jméno:


Příjmení:


Adresa:


Telefon:


Souhlasím, aby byly v případě výhry zadané informace poskytnuty pořadateli.

Email:

 



Nápovědu hledejte na http://www.facebook.com/ballantines.cz

Divokej Bill bude mít na pražském koncertě speciální backstage

„Akustický turné“ kapely Divokej Bill je v plném proudu. Kromě skvělého koncertu mají kluci připravenou řadu překvapení – předkapelu Jelen, divadelní představení a v Praze (17.12.) dokonce speciální Ballantine’s Backstage pro fanoušky.

Divokej Bill

„Akustické koncerty jsme jezdili od začátku, co hrajeme, vždy po dvou letech kolem vánoc. Nás jako kapelu to baví a vždy se na ně těšíme. Je tam úplně jiná atmosféra, než na našem “elektrickém” koncertě, je to takový komornější, ale přitom pořád jízda,“ říkají kluci z kapely Divokej Bill, kteří v rámci turné představují také svůj vůbec první záznam čistě akustického koncertu G2 Acoustic Stage na DVD. Součástí nestandardního nadupaného programu je sympatická předkapela Jelen a hlavně performance Ondřeje Pecha a divadla La’My, která celý večer přetváří v originální show.

Pro výherce soutěže Ballantine’s Backstage ale začne hlavní zážitek až po oficiálním programu. V této VIP zóně totiž stráví čas s Divokym Billem a zkusí si na vlastní kůži, jak to v takovém muzikantském zákulisí chodí. „Úplně nejradši posloucháme osudy našich fanoušků, ze kterých pak bereme inspiraci pro songy. Bez nich by spousta našich písniček nemohla nikdy vzniknout. Takže do Ballantine’s Backstage se strašně těšíme stejně jako na samotné koncerty - potkáme se zase s novými lidmi a určitě společně vymyslíme další písničky!,“ vysvětlují Billové.

Všichni, kdo neměli to štěstí a Ballantine’s Backstage tentokrát nezažijí, mohou sledovat dění ze zákulisí na www.facebook.com/ballantines.cz a těšit se na příští rok, kdy bude Ballantine’s Backstage jízda pokračovat!

www.facebook.com/ballantines.cz
www.ballantines.com/cz
www.divokejbill.cz

Dodal: Ivana Marcinova
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DIVOKEJ BILL

Středa 17. 12. 2014
Vstup: od 300 Kč
Vystupují:
Divokej Bill
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Divokej Bill a Ballantine’s Backstage, 17. 2.
1. místo 2 vstupenky na Divokýho Billa, lahev Ballantine’s a tričko, 2. – 3. místo lahev Ballantine’s + tričko.
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika