Multiplexy Village Cinemas zlevní vstupné  pro studenty

Multiplexy Village Cinemas zlevní vstupné pro studenty

03. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Village Cinemas přicházejí s dobrou zprávou pro všechny studenty. Studentské a dětské vstupné se TOTIŽ od 1. června trvale sníží od pondělí do pátku z původních 119 Kč na 99 Kč.
Společnost Village Cinemas, která provozuje svá kina na pražském Andělu a Černém Mostě, se tak rozhodla i přes stále rostoucí náklady na provoz multiplexu. Snížené vstupné mohou zákazníci využít nejen při návštěvě aktuálních filmových trháků jako Šifra mistra Leonarda nebo Účastníci zájezdu, ale také pokud se rozhodnou vyrazit na náročnější filmové snímky do moderního artkina Cinema Europa, které se nachází v multiplexu Village Cinemas Anděl.

village

O společnosti Village Cinemas
Společnost Village Cinemas Czech Republic s.r.o. vznikla v roce 1999 jako pobočka australské společnosti Village Roadshow Ltd. V současné době provozuje osmisálové multikino v Praze na Černém Mostě v budově Zábavního centra Černý Most a nejmodernější multikino v České republice v Praze-Smíchově v areálu Anděl City, které je se 14 provozovanými sály a celkem 2300 sedadly v současné době největším v republice. Kvalitu nového smíchovského multiplexu potvrdila i porota mezinárodního veletrhu komerčních nemovitostí MAPIC ve francouzském Cannes, která jej v roce 2002 vyhlásila evropskou komerční stavbou roku v kategorii zábavy.

village

www.villagecinemas.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika