Zájezd na 20 let Masters of Hardcore

Zájezd na 20 let Masters of Hardcore

05. 01. 2015  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Master sof Hardcore slaví dvacet let. Podtitul dalších Masters je 20 years of rebellion. Buďte i vy součástí této fenomenální párty a pojeďte se s námi podívat do Den Bosch! Více informací k párty a k plánovanému zájezdu najdete v následujícím článku.
Datum konání oslav dvacetileté rebelie Masters of Hardcore je stanoven na sobotu 28. března 2014. Ten den se opět uskuteční v holandském městě Den Bosch v komplexu Brabanthallen pod taktovkou agentury Art Of Dance velkolepá párty. Pokud můžete, tak neseďte doma, tato párty za výlet do Holandska rozhodně stojí!

Lístky jsou v prodeji již od začátku prosince. V první den prodeje bylo po jedné vteřině beznadějně vyprodáno prvních 500 lístků. Tato první vlna měla jako vždy výhodu automatického VIP bonusu (VIP vstup, speciální VIP tričko a samozřejmě vstup na VIP-plošinu).  O necelé tři týdny později, tedy 24. prosince, byla na oficiálních stránkách agentury Art Of Dance uveřejněna informace o tom, že byly vyprodány všechny VIP vstupenky. Jestliže, jsem v minulém roce tvrdil, že prodej lístků na tuto akci jde velmi dobře, tak letos to jde ještě líp!

Informace k předprodeji a další novinky k této události najdete na oficiálních webových stránkách www.mastersofhardcore.com.

Přečtěte si, jak to vypadalo při mé poslední návštěvě na MoH.
 

Lístky na letošní Masters of Hardcore jsou stále v prodeji. Zakoupíte je zde za 64,70 € včetně poplatků.

Line-up příštích MoH, sice zatím není zveřejněn, ale není pochyb o tom, že bude napěchovaný zvučnými jmény.  Asi jako každý rok, tak i příští se můžete těšit na 6 pódií (Mainstage, Early, Industrial, Newbreed/RAW hardstyle, Terror & Speedcore a Oldschool).

Pokud i vy chcete být součástí davu a podílet se na „Světové jedničce mezi tanečními událostmi v hardcoru“, tak právě vám jsou určeny další řádky!

Společná výprava na Masters of Hardcore 2015
Již podruhé se na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z hlavního nádraží vypravuje zájezdový autobus. V současné době je pro velký zájem kapacita zájezdu navýšena na 63 cestujících. K dispozici jsou poslední 3 volná místa. V případě zájmu prosím navštivte skupinu Společná výprava na Masters of Hardcore 2015, kde se dozvíte více informací. Anebo se obraťte přímo na organizátora zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena zájezdu je stanovena na 3.365 Kč. Cena zahrnuje lístek na akci a dopravu klimatizovaným autobusem s WC z Prahy Hlavního nádraží do Den Bosch a zpět.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1516567968589775/
 

Uběhly dvě desetiletí, dvě desetiletí čisté oddanosti. To, co začalo jako poslední možnost, jak zachovat hardcore, se vyvinulo do celosvětového uvědomění. Tam, kde jiní přestaly existovat, opustili náš zvuk, jsme odhodláni setrvat věčně. Chválíme vaší věčnou oddanost, které je naším prvotním cílem. Vytvořili jsme pro vás jedny největších Masters of Hardcore oslav v historii. Ukážeme vám naši vděčnost za minulost, současnost a budoucí léta.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MASTERS OF HARDCORE 2015 - 20 YEARS OF REBELLION

Sobota 28. 3. 2015
Vstup: 64,70 € včetně poplatků 
Vystupují:
Bodyshock, DaY-már, Destructive Tendencies, Dyprax, Javi Boss, Korsakoff, Mad Dog, Miss K8, Nosferatu, Partyraiser, Re-Style, State of Emergency, Thorax, Triax, Wasted Mind , Live: Dirty Bastards, Neophyte, Noize Suppressor, The Supreme Team, MC: Jeff, Tha Watcher, Act of Rage, Adaro, B-Front, Digital Punk, Frequencerz, Hardcraft, Khaleesi, Ran-D, Titan, Typhoon, Warface, Zyprus, , Live: Minus Militia, Outbreak, MC: Nolz, Bloodcage, Counterfeit, Dither, Dr. Peacock, Lowroller, Negative A, Ophidian, The Outside Agency, The Sickest Squad, Thrasher, Tieum, Unexist , Live: N-Vitral, MC: Dart, Base Alert, Bass-D & King Matthew, Buzz Fuzz, Dana, Darkraver, Headbanger, Paul Elstak, Predator, Promo, Vince, Live: J.D.A., Menace II Society, Rotterdam Terror Corps, MC: Syco, Adrenokrome, Brutal Jesters, Johnny Napalm, Marcus Decks, Randy, Repix, Live: Bit Reactors Hungry Beats, The Braindrillerz , MC: No-iD, Apathy, Danny Ovington, Drokz, Explicit, Mithridate, Paranoizer, SRB, Live: Akira, Deterrent Man, Noisekick, The Destroyer, Animal Tag
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika