Party ALT+TRANCE se opět rozjede letos v květnu

Party ALT+TRANCE se opět rozjede letos v květnu

27. 01. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Akce s názvem ALT+TRANCE si za několik málo let svého působení získala řadu fanoušků EDM, byla nominována na nejlepší klubovou akci roku 2013 i 2014 a letos se dočkáme její již 4. edice.
Místo konání se oproti minulosti nemění - pořadatelé se shodli na tom, že plzeňský klub PH+ je pro tuto událost doslova "domácím prostředím" a nehodlají ho opustit ani tentokrát. Na květen jsme si pro vás připravili něco hodně speciálního a přineseme vám stejně jako na předešlých edicích i nyní perfektní zážitek!

3 zahraniční headlineři a dohromady 13 DJs obsadí 2 stage v prostorách jednoho z nejlepších klubů v celých západních Čechách a to je jen začátek toho, na co se už pomalu může začít těšit každý fanoušek trancu! Po zkušenostech z předchozích edic si plzeňský klub PH+ vydobyl své místo mezi českými kluby, které se nebojí podpořit tu správnou hudbu. V minulých letech jste se na našich akcích dočkali jmen jako Mark Sixma, Mark Sherry, Estiva nebo Wezz Devall – koho Plzeň přivítá tentokrát?

Na více informací se můžete těšit v průběhu následujících týdnů na FB stránce ALT & TRANCED EVENTS či na oficiální FB události.

Pořadatelé slibují odhalit kompletní line-up obou stagí do konce dubna.

Chybět nebudou ani soutěž o setkání s hlavními hvězdami, řada hudebních překvapení, drobné vychytávky přímo na akci a řada dalších věcí, které vám přinesou nezapomenutelnou a jedinečnou noc!

Dodal: Zdeněk Břečka, Trance Hub
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ALT+TRANCE

Sobota 16. 5. 2015
Vystupují:
RONSKI SPEED (DE), MARC VAN GALE (DE), PURPLE STORIES (PL) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika