Krátce z druhého dne na Rock For People

Krátce z druhého dne na Rock For People

08. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhý den byl ve znamení Fun Lovin´ Criminals, ale několika hodinové fronty, které tisícovky návštěvníků zažili v úterý, se už neopakovaly.
Fun Lovin´ Criminals, kteří představovali jedno z hlavních lákadel druhého dne Rock for People, očekávání návštěvníků nezklamali. Na Field Stage odehráli skvělý koncert, kde rock střídal funk a retro zvuky, lidé se pohupovali do rytmu.

O poznání větší horko bylo v kotli o něco dříve, když hráli američtí Madball. Ochranka musela dokonce před pódium poslat posily, neboť hrozilo, že nadšený dav nášlapy zboří.

Dramaturgie večera se ukázala jako mimořádně prozíravá, protože ve chvíli, kdy hráli FLC, spustili na Stadion Stage Tři sestry. Vzhledem k tomu, kolik je zde letos lidí, se udělaly dva obrovské kotle. Ještě před Fanánkovou partou však vystoupili skvělí Frames. Charismatický Glen Hansard si zcela podmanil publikum, vrcholem koncertu pak bylo, když zazněla úprava skladby Hotel Lounge od belgických dEUS.

Ani ve stanu Mattoni Music Zone nebyla nuda. Zde zapůsobila francouzská partička Lost Communists s černým zpěvákem se skvěle trhanými pohyby, americká Nebula, Brit Seth Lakeman a především pak Jiří Schmitzer, na jehož koncert se dostali jen ti, kteří přišli opravdu včas.

Tečkou za celým dnem se stala rozjetá party v Global Station, kde se prezentovala legenda lámaných beatů – DJ Aphrodite. Zájem byl takový, že ochranka musela vstup uzavřít, neboť hrozilo, že by uvnitř mohlo dojít k úrazu.

Pozn.: Text je převzat z webu Rock For People

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika